- 286 γκολ σε 92 αγώνες κόντρα στη Βίλεμ μετράει ο Άγιαξ.\
- 7-3-35 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο την Βίλεμ.
- Α’ Γύρος: Άγιαξ – Βίλεμ 1-0.
Δείτε τα προγνωστικά Ολλανδίας
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Ολλανδίας
Πρόσθεσε άλλη μία προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό της χάνοντας εύκολα 3-1 στην έδρα της Χέρενφεν. Τραγική στο ξεκίνημα, έχανε 2-0 στο 32’, ενώ το 3-0 στο 66’ έδωσε τυπικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης (μείωσε απλά στο 75’).
Συνεχίζει χωρίς νίκη στα προγνωστικά στοιχήματος μετά τη χειμερινή διακοπή (0-2-9, 6 σερί ήττες) και βρίσκεται πλέον στο -6 από την 15η θέση που χαρίζει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Στο +5 η διαφορά τις από την προτελευταία θέση που οδηγεί αυτόματα στη δεύτερη κατηγορία, με τις ουραγούς Βάαλβαϊκ και Αλμίρε Σίτι να έχουν ήδη αγωνιστεί στην τρέχουσα αγωνιστική.
Αγανακτισμένοι οπαδοί κρέμασαν πανό στην κεντρική θύρα του γηπέδου ζητώντας την απόλυση του προπονητής Μας ο οποίος πάντως, προς στιγμήν, στηρίζεται τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών των «τρικολόρ»
«Υπάρχει διάθεση και πίστη από τους παίκτες για να βγούμε από τη δύσκολη φάση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε», επισήμανε σχετικά ο Μας.
Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο επιθετικός Φάσεν (22/4) για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο στόπερ Μπεχουνέκ (28/1). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός χαφ Λάμπερτ (22/2) και ο δεξιός μπακ Τιρπάν (23/1), επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Σάντρα (24/4).
Έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος της ιστορίας του επικρατώντας 3-1 στο Άμστερνταμ της Μπρέντα. Δεν επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε (9’) και σκοράροντας δις στο διάστημα 32’-35’ έκανε την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Δεν πήρε ρίσκα στο δεύτερο μέρος, «κλειδώνοντας» τη νίκη στο 76’.
Διατήρησε έτσι την απόσταση που τον χωρίζει στη βαθμολογία α ολλανδίας από την έτερη διεκδικήτριας του τίτλου Αϊντχόφεν, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο εκπληκτικό σερί που τρέχει από τα μέσα Δεκέμβρη κι έπειτα (12-1-0).
«Κλειδί» για την φετινή πορεία του η ανασταλτική λειτουργία του (21 γκολ παθητικό, καλύτερη άμυνα στη κατηγορία), είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του δεν δέχθηκε ούτε γκολ.
«Δεν ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με τη βαθμολογία. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το ματς με την Βίλεμ», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής Φαριόλι για τον οποίο υπάρχουν ήδη «σειρήνες» από την χώρα του ενόψει της νέας σεζόν (Ρόμα).
Εξέτισαν ο δεξιός μπακ Γκάεϊ (20/2) και ο πολύτιμος επιθετικός Μπρόμπεϊ (25/4), τιμωρημένος αυτή τη φορά ο μέσος Μόκιο (6/1). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπάας (23/1), ο μέσος Ρέχεϊρ (1 συμ., απόκτημα Ιανουαρίου) και ο τερματοφύλακας Πάσφεϊρ (21 συμ.).
Γκολ Μπρόμπεϊ
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|