- Μόνο ήττες έχει φέτος στα επίσημα ματς η Βέρναμο, χάνοντας και τα 5 παιχνίδια της.
- Τα 5/6 φετινά επίσημα ματς της Γκέτεμποργκ ήταν Over.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΡΝΑΜΟ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Facts Αγώνα

ΒΑΡΝΑΜΟ
Ρεπορτάζ
Άτυχη στάθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Ντέγκεφορς και γνώρισε την ήττα με 1-0. Αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ με αυτογκόλ του Ούγκο Άντερσον, είχε δοκάρι στο α’ μέρος, έμεινε με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+4’), έπαιξε επιθετικά στην επανάληψη, είχε και δεύτερο δοκάρι, έχασε και κάποιες άλλες φάσεις, δεν κατάφερε όμως να ισοφαρίσει.
Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, δεν είναι το ξεκίνημα που θα περίμεναν οι οπαδοί της, που βλέπουν τις προβλέψεις των Σουηδών αναλυτών που τη θέλουν ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό να έχουν βάση.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένος φυσικά ο αποβληθείς με απευθείας κόκκινη κάρτα βασικός μέσος Βέντερσον Νασιμένο (2 συμ.).
Τιμωρημένος από την προηγούμενη εβδομάδα και για τις επόμενες 5 εβδομάδες είναι ο πολύπειρος μέσος Πάβελ Τσιμπίκι (1 συμ.), ο οποίος στις 2 Φεβρουαρίου ολοκλήρωσε την ποινή των 4 ετών που του είχε επιβληθεί για δωροδοκία σε αγώνα της Αλσβένσκαν το 2019, καθώς είχε λάβει χρήματα για να πάρει κίτρινη κάρτα. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχει σε καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025, ωστόσο έκανε προπονήσεις με τη Βέρναμο. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής ήταν η τιμωρία των 6 εβδομάδων, η οποία έχει ισχύ από την 1η Απριλίου έως τις 12 Μαΐου. Έτσι, ο παίκτης έπαιξε για πρώτη φορά μετά το 2019 στη Σουηδία στο ματς με τη Σίριους, περνώντας ως αλλαγή στο 59’, καθώς αυτό έγινε στις 31 Μαρτίου, θα περιμένει όμως 1,5 μήνα ακόμη για να αγωνιστεί ξανά.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ
Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με την εμφάνιση της πρεμιέρας στη συντριβή από τη Χάμαρμπι στη Στοκχόλμη, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Χάλμσταντ, πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Στέφαν Μπίλμπορν πήρε από την αρχή τον έλεγχο του κέντρου, πίεσε και έκανε αρκετές φάσεις, για να ανοίξει το σκορ στο 54’ με τον Μαντς Φένγκερ. Συνέχισε να παίζει επιθετικά και να κάνει φάσεις, απέφυγε τις επικίνδυνες καταστάσεις και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Σε φάση αποθεραπείας βρίσκονται ο ενίοτε βασικός μέσος Λούκας Κοχίντ και ο ενίοτε βασικός επιθετικός Άρμπνορ Μούκολι.
ΒΑΡΝΑΜΟ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|