- Α’ Γύρος: Λεγανές – Βαλένθια 0-0
- Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εναντίον της Λεγανές η Βαλένθια (4 ισοπαλίες, 1 ήττα).
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας
Σε ρόλο κομπάρσου την Πέμπτη, γνώρισε νέα βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (0-5), αυτή τη φορά στο «Μεστάγια» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Κάρλος Κορμπεράν έπαιξε με φουλ αναπληρωματική ενδεκάδα, αν και ασφαλώς αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί την αποκαρδιωτική εικόνα…
Στο πρωτάθλημα, πάντως, επικράτησε της Θέλτα (2-1) και έμεινε κοντά στη μάχη για τη σωτηρία. Χωρίς να παίξει κάτι σπουδαίο, έδειξε πιο αποφασιστική και σκόραρε σε κομβικά σημεία του αγώνα στο livescore. Στο φινάλε του ημιχρόνου για το 1-0 με τον Ριόχα και στο 68’ με τον Γκέρα, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση.
Ηταν η δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τις «νυχτερίδες», που είναι δεδομένο ότι αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα ως το φινάλε της σεζόν.
«Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα, πρέπει να σηκωθούμε από το χτύπημα και να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Η Λεγανές κάνει καλή δουλειά, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε κυρίως στη δική μας ομάδα» εξηγούσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Κορμπεράν.
Πάγια έξω ο δεξιός μπακ Τιερί Κορέια (11/0) και πιθανώς στην ίδια θέση ο Ντιμίτρι Φουλκιέ (21/0). Συνεπώς, προορίζεται για βασικός ο Ααρόνς, ένας εκ των τριών μεταγραφών του Ιανουαρίου. Αυτός που επιστρέφει έχοντας χάσει το ματς Κυπέλλου, είναι ο πρώτος σκόρερ Ούγκο Ντούρο (19/7).
«Σκληρή» ήττα μεσοβδόμαδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) και αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με το γκολ που έκρινε την πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αν και έμεινε νωρίς πίσω με δύο γκολ διαφορά, έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε με τον εξτρέμ Χουάν Κρουθ (39’, 59’).
Στο πρωτάθλημα, επίσης έρχεται από ήττα. Πάλι εντός έδρας, ξανά σε μαδριλένικο ντέρμπι, αυτή τη φορά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1). Σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε, αφού παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο μέρος και έχοντας μείνει πίσω στο 78’, είχε χαμένο πέναλτι στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων!
«Πέρα από το αποτέλεσμα, νομίζω ότι βγήκαμε ενισχυμένοι από το Κύπελλο. Είμαστε σε θετική δυναμική και πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και να εξαρτιόμαστε από τους εαυτούς μας για την παραμονή στην κατηγορία» τόνισε ο κόουτς Μπόρχα Χιμένεθ.
Εκτός έδρας οι «πεπινέρος» τρέχουν ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων (1-3-0), έχοντας πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες κόντρα στα προγνωστικα (Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο), αλλά και εναντίον ομάδων που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού (Αλαβές, Εσπανιόλ).
Τιμωρημένος ο στόπερ Σέρχιο Γκονθάλεθ (22/2), τραυματίας ο μέσος Σεϊντούμπα Σισέ (20/2), σταθερά off ο αριστερός μπακ Φρανκέσα (12/1). Διαθέσιμα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο μπακ Μπάρισιτς και ο επιθετικός Ντουκ.
Over 9,5 κόρνερ+Over 5,5 κάρτες
Χουάν Κρουθ 1+ σουτ εντός εστίας
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|