- Στις 14/12 για τη Λιγκ2: ΜΚ Ντονς – Τζίλιγχαμ 0-1.
- Υπέρ της Τζίλιγχαμ η εντός έδρας παράδοση (7-1-3 από το 2005).
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Facts Αγώνα

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Ρεπορτάζ
Εχει τέσσερα ματς τον Γκάρεθ Εϊνσγουορθ στην τεχνική ηγεσία και μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Την Τρίτη, σε εξ αναβολής ματς, πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της Τσέστερφιλντ (1-1).
Για δεύτερο σερί ματς προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Ελιοτ Νίβιτ, φορ, 4 γκολ), που μετά τους μέσους Ρόμπι ΜακΚένζι (6 γκολ) και Μαξ Κλαρκ (7 γκολ), είναι πλέον ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της. Γενικά της λείπει ο παίκτης βαρόμετρο στην επίθεση και για αυτό ουσιαστικά ποτέ φέτος δεν κατάφερε να έχει την επιθετική συμπεριφορά που ήθελε (και με τους προηγούμενους προπονητές) και την ανάλογη θέση στην κατάταξη.
Ουσιαστικά, όπως και οι περισσότερες ομάδες που δεν διεκδικούν κάτι μέχρι το φινάλε, θα προσπαθήσει να σταθεί ανταγωνιστικά στα τελευταία ματς της σεζόν, έχοντας στο μεταξύ τα τρία από τα πέντε ματς, στην έδρα της.
Αγωνιστικά νέα
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί τυχόν νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της. Παραμένουν αμφίβολοι Μπράντλεϊ Ντακ (μέσος, 14 συμ.) και Ιθαν Κόλμαν (μέσος, 19 συμ.).

ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Ρεπορτάζ
Η εντός έδρας ήττα από την Μπάροου (3-0) ήρθε να επιβεβαιώσει πως η ΜΚ Ντονς είναι παντελώς αδιάφορη. Από τη στιγμή που βγήκε εκτός διεκδίκησης των πλέι οφ, συνεχίστηκε κατακόρυφα η πτώση. Δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα, όσο οι εμφανίσεις της τελευταία.
Από τη διοίκηση είχε σημειωθεί την προηγούμενη εβδομάδα πως γίνονται ενέργειες για να βρεθεί νέος προπονητής και στο ματς με τη Τζίλιγχαμ όμως θα πάει με υπηρεσιακό τον Μπεν Γκλάντγουϊν. Ο τελευταίος ανέλαβε μετά την απόλυση του Σκοτ Λίντσι, ο οποίος είχε αναλάβει στις αρχές αντί του Μάικ Γουίλιαμσον.
«Εχουν καλούς παίκτες και έναν ξεκάθαρο τρόπο στο να κάνουν πράγματα το τελευταίο διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ», αρκέστηκε να πει ο τελευταίος, εν όψει του Σαββατιάτικου ματς ενώ μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, είχε τονίσει: «Κάτι πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν ακόμα 5 ματς και πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί».
Αγωνιστικά νέα
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί τυχόν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|