- Με χάντικαπ 10,5 πόντων υπέρ της Βαρέζε: 1,84-1,85
- A Γύρος (19/10): Βαρέζε – Τράπανι 100-109
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Εταιρία | 1 | 2 |
---|
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Την επιστροφή στις επιτυχίες θα αναζητήσουν απόψε οι παίκτες του ΓιάσμινΡέπεσα, που πριν από τη διακοπή των προηγούμενων εβδομάδων είχαν υποστεί δύο διαδοχικές ήττες από Τρέντο (83-80) και Κρεμόνα (85-80) εκτός έδρας.
Τα αποτέλεσμα αυτά τους απομάκρυναν από την κορυφή της κατάταξης, αλλά με ρεκόρ 13-6 παραμένουν εντός της τετράδας. Ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ συνεπείς, με 7-2 και έξι διαδοχικές επιτυχίες.
Στο μεσοδιάστημα συμμετείχαν στο Final-8 του Κυπέλλου, χάνοντας μέσα από τα χέρια τους τη νίκη (72-74) στον προημιτελικό με την Τριέστε και μένοντας, έτσι, εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.
Λίγα πράγματα έδειξε πριν από τη διακοπή, χάνοντας από την Τρέντο εντός έδρας όσο εύκολα μαρτυρά το τελικό 79-92.
Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα των φιλοξενούμενων, που δεν κράτησαν κανέναν από τους εννιά τελευταίους αντιπάλους τους κάτω από τους 86 πόντους.
Πορεύονται, έτσι, με ρεκόρ 6-13, και αδυνατούν να πάρουν απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας.
Το αποτέλεσμα αυτό έφερε εξελίξεις στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας, με τον Γιάννη Καστρίτη (αποχώρησε πρόσφατα από τον Άρη) να αντικαθιστά τον Χέρμαν Μάντολε.
Παρά το θετικό 19-13 ανάμεσα σε ασίστ και λάθη και το ικανοποιητικό 56,8% στα δίποντα με 21/37, οι παίκτες του Μάντολε απέτυχαν να ελέγξουν την κατάσταση στη φροντλάιν με 35-42 και είχαν 9/30 τρίποντα (30%).
Στους 19 ο πρώτος σκόρερ Αλβίτι, με τον Τάιους να έχει 17 πόντους αλλά και 18 ριμπάουντ.
Ενισχύθηκε στην περιφέρεια, με την απόκτηση του γκαρντ Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.
28.02.25|22:45