Α’ ΓΥΡΟΣ: Φίτεσε – Τέλσταρ 2-3
- Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον 1ο γύρο, με την Τέλσταρ να πανηγυρίζει το «διπλό», ύστερα από ανατροπή στα τελευταία λεπτά (3-2 στις 9/8).
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Α’ ΓΥΡΟΣ: Φίτεσε – Τέλσταρ 2-3
Η επιστροφή στις νίκες (3η στις τελευταίες 4 αγωνιστικές) ήρθε με την εντός έδρας επικράτηση επί της Ρόντα (3-1). Με εξαίρεση ένα διάστημα στις αρχές της επανάληψης, όπου οι αντίπαλοι άγγιξαν σε δύο περιπτώσεις την ισοφάριση, ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της και θα μπορούσε να έχει αυξήσει το προβάδισμά της, πριν δεχθεί τη μείωση στο φινάλε (Ελ Κασάτι 10’, 69’, Κάαντορπ 80’ – Μπρέι 89’).
Μετά από το νέο θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο 1/14 τελευταία παιχνίδια (8-5-1), κερδίζοντας τα 6/7 πιο πρόσφατα (6-0-1), η Τέλσταρ επανήλθε στην 8άδα και εξακολουθεί να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ, έστω κι αν το πρόγραμμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές είναι απαιτητικό. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Ελ Κασάτι (30/15), ο οποίος βγήκε μπροστά μετά την πώληση του Εντατσούρι (23/17) και οδηγεί τους συμπαίκτες του, έχοντας σημειώσει 9 γκολ στους τελευταίους 8 αγώνες.
Αναμένεται και πάλι εκτός ο έμπειρος χαφ Όφερτομ (10/1).
Το 0-1 από την Ντεν Χάαγκ έβαλε τέλος στα θετικά αποτελέσματα (2-1-0) και άφησε «πικρή γεύση», καθώς υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να πάρει κάτι καλό. Είχε δύο καλές στιγμές με τον Χάουσμαν, πριν «πληρώσει» το λάθος του τερματοφύλακα Μπράμελ (Σχαλκ 27’), ενώ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν εκείνη που είχε την επιθετική πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ανάλογες ευκαιρίες.
Η μοιρασιά των βαθμών ίσως ήταν πιο δίκαιη βάσει εικόνας παιχνιδιού, όμως η Φίτεσε πλήρωσε την απειρία της. Η βελτίωση που έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες, πάντως, είναι δεδομένη και αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της (5-1-2), αλλά και στην παρουσία της μέσα στους αγώνες. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγει από την τελευταία θέση (-10), ωστόσο δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Πραγματοποίησε την επιστροφή του ως αλλαγή ο επιθετικός Γκουντέλι (18/2), ενώ βρέθηκε στην αποστολή και ο μέσος Ζαρούκ (10/0). Ακολουθούν τώρα ο τερματοφύλακας Φαν Σας (5/0) και ο στόπερ Μουσάμπα (2/0). Θα λείψει από δύο παιχνίδια της ομάδας του λόγω τιμωρίας ο τεχνικός Φαν ντεν Μπρομ, με τον Νίκι Χοφς να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|