Συνεχίζει ακάθεκτη η ομάδα του Λίαμ Ροζίνιορ παρά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Ήταν ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος, το 4-2 στο Παρίσι με την Παρί Σ.Ζ. Έπαιξε ανοιχτά και επιθετικά, βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση ενός βαθμού στο β΄ημίχρονο, κρίθηκε η αναμέτρηση στις χαμένες ευκαιρίες του τελευταίου ημιώρου.
Από νωρίς έμεινε πίσω στο σκορ (18’) στις αναλύσεις στοιχήματος. Υποχρεώθηκε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, τα κατάφερε εν μέρει όχι όμως και να φτάσει στην ισοφάριση στο α’ ημίχρονο. Αντίθετα, δέχθηκε και 2ο γκολ στο 47’ που άλλαξε άρδην τα πλάνα του Βρετανού τεχνικού.
Από εκεί και πέρα είχε τα ηνία του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 58’ έφτασε στο 2-1 με γκολ του φορ Σεϊντού Μαρά, ενώ το γκολ του Σόου ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ (68’). Στο τελευταίο 20λεπτο είχε καλές φάσεις για το 3-2, αλλά βρήκε τον γκόλκίπερ Ντοναρούμα σε εκπληκτική ετοιμότητα. Δέχθηκε και 4ο γκολ στο 90’, έφτασε στη μείωση στο επόμενο λεπτό με τον φορ Ντιόνγκ (που είχε πάρει τη θέση του Νταραμί (90+1’).
Μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, είναι ισόβαθμη της σημερινής αντιπάλου. Χρειάζεται τη νίκη για να αποσπαστεί περισσότερο. Σε εξαιρετική κατάσταση η επιθετική επίδοση (16 γκολ), διαθέτει την καλύτερη επίθεση μετά την Παρί Σ.Ζ. και τη Μαρσέιγ.