- 62-10-15 η πρόσφατη παράδοση.
- Α’ Γύρος: Σέλτικ – Χαρτς 2-0
- Β’ Γύρος: Χαρτς – Σέλτικ 1-4
- 7/9 G/G μετράει στα τελευταία της παιχνίδια η Σέλτικ.
- Οι 3 τελευταίες εντός έδρας νίκες της Σέλτικ επί της Χαρτς συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία.
- G/G τα 5/6 τελευταία ματς της Χαρτς στο πρωτάθλημα.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΡΤΣ
Facts Αγώνα

ΣΕΛΤΙΚ
Ρεπορτάζ
Ένα «Old Firm» από τα παλιά είδαμε πριν τη διακοπή. Μία ματσάρα, που όμως είχε νικητή τη Ρέιντζερς. Πολύ διαβασμένοι οι «διαμαρτυρόμενοι», ως το 37’ έκαναν το 0-2, με τους «καθολικούς» να μειώνουν στο 49’ με τον Μαέντα. Ο Χατάτε έκανε το 2-2 στο 74’ και παρά το μομέντουμ που είχαν, στο 88’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-3.
Από το ντέρμπι αυτό, βγήκαν στην επιφάνεια πολλά αμυντικά προβλήματα. Η Σέλτικ δέχθηκε 3 τέρματα, η άμυνά της πελαγοδρομούσε και δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα. Γενικά, στο 2025 έχει κενά στα μετόπισθεν, αλλά στην Πρέμιερ κρύβονται κάτω από το χαλάκι, ελέω της μεγάλης της άνεσης. Ίσως αυτή να φέρνει και τα προβλήματα, αφού ακόμα και με την ήττα στο «Old Firm», το +13 είναι τεράστια διαφορά για να καλυφθεί ως το τέλος της σεζόν.
Αγωνιστικά νέα
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπερνάρντο (μέσος, 22 συμ./2 γκολ) και δίνεται αμφίβολος πια, ενώ αυτοί που δεν υπολογίζονται σίγουρα είναι οι Σκέιλς (αμυντικός, 21 συμ./2 γκολ), ΜακΓκρέγκορ (μέσος, 27 συμ./8 γκολ) και Φόρεστ (μέσος, 15 συμ.). Δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο του από το ματς της εθνικής Δανίας ο Σμάχελ (τερματοφύλακας, 30 συμ.) και έτσι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Σινισάλο.

ΧΑΡΤΣ
Ρεπορτάζ
Πολύ σοβαρή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρος Κάουντι, έκανε ακριβώς όσα έπρεπε, ώστε να επικρατήσει. Ήρωας ξανά ο Καμπανγκού, που άνοιξε το σκορ στο 26’, για να σφραγίσει τη νίκη με το τελικό 2-0 στο 89’ ο Γκραντ. Εύκολη επικράτηση, ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια ανάκαμψης.
Πάτησε στην εξάδα πια η Χαρτς και δείχνει πως μπορεί να μείνει εκεί ως το τέλος. Άλλωστε, έχει ανεβάσει στροφές για τα καλά, με 7-2-2 στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας και τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Αμπερντίν να περιμένει. Μετά το ταξίδι στη Γλασκώβη, έχει να αντιμετωπίσει Νταντί Γιουνάιτεντ (εντός) και Μάδεργουελ (εκτός), μάχες κόντρα σε ομάδες που επίσης δίνουν τον αγώνα τους για είσοδο στα πλέι-οφ.
Αγωνιστικά νέα
Μπορεί να πέρασαν δύο εβδομάδες ηρεμίας, αλλά τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών δεν είναι ιδιαίτερα θετικά και πάλι. Αμφίβολοι δίνονται οι Κεντ (αμυντικός, 13 συμ./2 γκολ), Κίνγκσλεϊ (αμυντικός, 7 συμ.), Χάλκετ (αμυντικός, 12 συμ./1 γκολ) και Ντέβλιν (μέσος, 22 συμ.).
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΡΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Bet builder
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|