- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΕΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΛ 1-1
- Σε 24 αγώνες ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 4 νίκες και η ΑΕΛ 12.
- Τρία Under στη σειρά και τέσσερα στην τελευταία πεντάδα των αγώνων του μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα.
- Τέσσερα διαδοχικά G/G μετρά η ΑΕΛ.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ
Facts Αγώνα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ρεπορτάζ
Καιρό τώρα είναι σε ελεύθερη πτώση. Έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Το ένα εξ αυτών, βέβαια, ήταν το 1-1 με την ΑΕΛ εντός έδρας. Είχε θεωρηθεί επιτυχία εκείνο το αποτέλεσμα και δικαίως γιατί αντιμετώπιζε πάρα πολλά προβλήματα και στον πάγκο του καθόταν ο φευγάτος Αριέλ Γκαλεάνο.
Αμέσως μετά αποχώρησε και ανέλαβε ο Νίκος Μπαδήμας. Στην πρεμιέρα των πλέι οφ η ομάδα του είχε ρεπό και έτσι ο Έλληνας κόουτς έκανε επίσημο ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στην ήττα με 3-1 απέναντι στον Μακεδονικό. Γενικά στη Θεσσαλονίκη κάτι συμβαίνει με τους Ηπειρώτες και χάνουν με ευκολία.
Στην κανονική διάρκεια είχαν ηττηθεί με 3-1 από τον Μακεδονικό, με 4-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ και με 3-1 από τον Ηρακλή. Μόνο με τον Καμπανιακό είχαν γλιτώσει (2-2). Στο πρόσφατο ματς με τον Μακεδονικό δέχτηκαν γκολ στο 15′ και το δεύτερο ακριβώς μετά την ανάπαυλα. Μείωσαν με πέναλτι στο 67′ και με τον ίδιο τρόπο απάντησαν στο 89′ οι γηπεδούχοι.
Στο ματς με την ΑΕΛ υπάρχει κίνητρο. Δεν είναι βαθμολογικό. Οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το γόητρο, τη φανέλα και τον κόσμο τους, ο οποίος είναι στα όριά του με όσα βλέπει. Μέσα σε όλα υπάρχουν και εσωτερικές κόντρες ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός έμειναν οι Σοπμποτσίνκσι (στόπερ), Β. Αθανασίου (δ. μπακ), Αζίζ (χαφ), Τζοβάρας (φορ), Λούπας (αρ. μπακ) και οι μόνιμα τραυματίες Τσίρης (χαφ) και Βουτσάς (χαφ).

ΛΑΡΙΣΑ
Ρεπορτάζ
Μετά από δύο ισοπαλίες επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στα τρίποντα και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχαν προηγηθεί το 1-1 με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και το 2-2 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στην πρεμιέρα των πλέι οφ.
Προ ημερών υποδέχτηκε τον Καμπανιακό και έκανε πλάκα. Προηγήθηκε μόλις στο 18′ και όλα τελείωσαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Εκεί βγήκε μπροστά ο Στίνα και πέτυχε δύο γκολ. Το αρνητικό είναι πως και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90’+2 από τον Σιατραβάνη.
Στην κανονική διάρκεια οι «βυσσινί» είχαν την καλύτερη άμυνα σε όλη τη Super League 2 με εννέα τέρματα παθητικό. Ωστόσο, εδώ και τέσσερα παιχνίδια δεν έχουν clean sheet και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Σκοράρουν μεν με άνεση, αλλά και πάλι γίνεται πιο δύσκολο το έργο τους όσο δεν «σφίγγουν» ανασταλτικά.
Από εκεί και πέρα, ο αγώνας στα Ιωάννινα κρύβει παγίδες και το γνωρίζουν οι Θεσσαλοί. Δεν πάει, άλλωστε, πολύς καιρός από την προηγούμενη επίσκεψή τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με διπλό πρακτικά όλα τελειώνουν και γι’ αυτό άπαντες θέλουν τη νίκη που θα είναι… μισός τίτλος.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός έμειναν οι Τριμμάτης (εξτρέμ), Παπαγεωργίου (χαφ), Κρητικός (εξτρέμ) και Φατάι (φορ).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|