- Στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, ανεξαρτήτως έδρας, η Μαλίν μετράει 8 νίκες (8-1-4).
- 4-2-3 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Ουνιόν.
- Α’ Γύρος: Μαλίν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-1.
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Την Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο (χρησιμοποιεί το εθνικό στάδιο των Βρυξελλών στην Ευρώπη), ηττήθηκε 0-2 από τον Άγιαξ και πλέον οι πιθανότητές της για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ μειώθηκαν δραματικά (την προσεχή Πέμπτη η ρεβάνς στην Ολλανδία). Λιγοστές οι καλές στιγμές στο ματς, πιο ουσιαστικός ο «Αίαντας» ο οποίος σκόραρε δις στο διάστημα 59’-71’.
Στο πρωτάθλημα πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, επικρατώντας 2-1 στην έδρα της προτελευταίας Κόρτραϊκ. Δίκαιο αποτέλεσμα, σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (34’, 66’), με τη μείωση του σκορ από πλευράς Κόρτραϊκ να έρχεται στις καθυστερήσεις (90+1’).
Με το νέο τρίποντο που πήρε έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχει από τις αρχές Νοέμβρη (9-4-0, 6 σερί νίκες). Παραμένει σταθερά τρίτη στη βαθμολογία α βελγίου και σε περίπτωση νίκης σήμερα θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ τίτλου (1-6).
Τιμωρημένος ο ακραίος χαφ-εξτρέμ Νιάνγκ (15/1), παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ-χαφ Κάστρο-Μόντες (15/1). Αποθεραπεύτηκαν ο χαφ Βαν ντε Πέρε (10 συμ.), ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μπουφάλ (11 συμ.) και ο χαφ-εξτρέμ Τέκλαμπ (3 συμ.).
Εχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γάνδη (3-3), καθώς μέχρι το 83’ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-1 και τίποτα δεν έδειχνε τι θα επακολουθήσει στα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι το σφύριγμα της λήξης (3-2 στο 84’, 3-3 στο 90+4’). Φωνάζει, πάντως, για τη διαιτησία, καθώς το γκολ της ισοφάρισης φαίνεται να προήλθε από θέση οφσάιντ.
Συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη στα προγνωστικά στοιχήματος (0-4-6) και βρίσκεται πλέον εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι άουτ παραμονής. Παράλογο το αρνητικό σερί που τρέχει, καθώς το ρόστερ της δεν φείδεται ποιότητας.
«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε τη Γάνδη. Είδα σημάδια βελτίωσης αν και είναι δύσκολο να λες κάτι τέτοιο όταν χάνεις βαθμούς. Δεν πρόκειται να υποβιβαστούμε γιατί διαθέτουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς», σημείωσε ο προπονητής Χάσι.
Εξέτισαν ο στόπερ Τούμπα (18/2) και ο μεσοεπιθετικός Μπράμπτι (22/2), αποθεραπεύτηκε και ο αριστερός μπακ Φούλον (15/2). Παραμένουν εκτός ο στόπερ/μπακ Βαν Κλέιμπουτ (10 συμ.) και οι στόπερ Βαν ντεν Εϊντεν (9/3), Βάνσχεουντεν (2 συμ.), παρελθόν ο ακραίος μπακ Βαλς (6 συμ.).
Να πετύχει η Μαλίν το πρώτο γκολ στο ματς
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|