Χειρότερο ντεμπούτο στον πάγκο της δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τζον Γιούστας. Η Ντέρμπι γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της ΚΠΡ την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς που είχε κάκιστη απόδοση, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 4-0.
Ιδίως στο πρώτο μισό, οι «ραμς» αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες και μοιραία δέχτηκαν δύο γκολ (21’, 35’), ενώ γλίτωσαν σε 2-3 ακόμη περιπτώσεις. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος, αφού στο 57’ και το 66’ η Ντέρμπι πληγώθηκε άλλες δύο φορές.
Ως εκ τούτου εξακολουθεί να μην έχει νίκη από τη Boxing Day στο πρόγραμμα αγώνων (0-2-8) και πλέον έπεσε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη στη βαθμολογία Τσάμπιονσιπ. Με το «καλημέρα» ο Γιούστας έχει συνειδητοποιήσει το δύσκολο εγχείρημα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας. Ο Άγγλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει την Μπλάκμπερν που χτυπάει play-offs, για να σώσει την Ντέρμπι.
Σήμερα λοιπόν οι «ραμς» επιστρέφουν στο «Πράιντ Παρκ», όπου ναι μεν έχουν μαζέψει τους 21 από τους 29 βαθμούς ως τώρα, αλλά αγνοούν τη νίκη πλέον για πέντε αγώνες (0-1-4), διάστημα που μάλιστα δεν πέτυχαν ούτε γκολ! Ποτέ στο παρελθόν δεν σημείωσαν μεγαλύτερο σερί σε 2.559 εντός έδρας ματς χωρίς να σκοράρουν.