- Με χάντικαπ 9,5 πόντων υπέρ της Κρεμόνα: 1,85-1,84
- A Γύρος (10/11): Κρεμόνα – Μπρέσια 89-100
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Εταιρία | 1 | 2 |
---|
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Με το αγχωτικό 93-90 επί της Τριέστε εντός έδρας οδηγήθηκαν στη διακοπή των προηγούμενων εβδομάδων οι παίκτες του Ποέτα.
Αυτή αποτέλεσε την ένατη επιτυχία στα δώδεκα τελευταία στη λίγκα για εκείνους, παραμένοντας με τον τρόπο αυτό ψηλά στην κατάταξης με ρεκόρ 14-5 και μια νίκη απόσταση από την πρωτοπόρο Τρέντο.
Ειδικά εντός έδρας είναι συνεπέστατοι, διατηρώντας ρεκόρ 7-2 μετά από εννιά υποχρεώσεις εκεί.
Ικανοποιητική και η παρουσία τους στο Final-8 του Κυπέλλου. Αρχικά πέρασαν το εμπόδιο της Ντερτόνα στα προημιτελικά με σκορ 86-79 (12/02), ενώ τρία βράδια αργότερα ζόρισαν αρκετά τη Μιλάνο πριν τελικά υποκύψουν στην ανωτερότητά της με σκορ 69-74.
Με το πειστικό 85-80 επί της Τράπανι πήγαν στη διακοπή οι φιλοξενούμενοι του ΜπιερλουίτζιΜπρότο, φτάνοντας στο 5-14 και παίρνοντας ανάσα στην κούρσα της παραμονής.
Φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες εμφανίσεις ώστε τελικά να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.
Αν και υστέρησαν κοντά στο καλάθι με 33-38 και δεν σούταραν με ιδιαίτερα καλά ποσοστά (18/35 δίποντα με 51,4% και 12/35 τρίποντα με 34,3%), πόνταραν στην καλή άμυνά τους και το 23-9 ανάμεσα σε ασίστ και λάθη για να πετύχουν τον στόχο τους.
Ξεχώρισε ο Ουίλις των 17 πόντων, με τον Ντέιβις να έχει 15 και τον Όουενς άλλους 11.
28.02.25|22:45