Το Βερολίνο την περιμένει. Με το 3-1 στη φιλοξενία της Λειψίας προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Το πέτυχε, όχι επειδή ήταν καλύτερη, αλλά επειδή ήταν πιο εύστοχη. Πέτυχε τα 2/3 γκολ της από στατικές φάσεις, ο Νίμπελ «έβγαλε» πολλές από τις (ποσοτικά περισσότερες) ευκαιρίες της αντιπάλου, και η επιτυχία ήρθε.
Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες επιστρέφει τώρα, στο πρωτάθλημα, όπου έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-4). Γενικά, έχει πρόσφατο ρεκόρ 1-2-5 σε αυτό. Το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, σε σταθερή απόσταση πέντε βαθμών από την έκτη Λειψία.
Αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη εστία, δέχτηκε γκολ στις πρόσφατες εννέα αγωνιστικές από το πρόγραμμα αγώνων, στις 6/9 η εστία της παραβιάστηκε τουλάχιστον δύο φορές. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να λύσει αυτή την ατέλεια, ίσως, όμως, η επιτυχία στο Κύπελλο, να τονώσει την πληγωμένη αυτοπεποίθησή της και στο πρωτάθλημα.
Ως φιλοξενούμενη δεν είναι αρνητική. Έχει πρόσφατο ρεκόρ 5-3-2 στις εκτός έδρας αποστολές της, σε όλες τις διοργανώσεις. Έχασε στη Φρανκφούρτη (0-1) και στο Μάιντς (0-2), στο μοναδικά παιχνίδια της όπου δεν σκόραρε. Στις άλλες οκτώ εμφανίσεις της σημείωσε 17 γκολ.