* Τοπική μαδριλένικη αναμέτρηση.
* Εξ αναβολής αγώνας για την πρώτη αγωνιστική.
* Η Ρεάλ δεν χάνει στα τελευταία 13 ματς κόντρα στη συμπολίτισσα Χετάφε.
* 11 σερί άσοι στο Ρεάλ – Χετάφε με γηπεδούχο τη Ρεάλ. Τελευταίο διπλό το 2008.
* Τοπική μαδριλένικη αναμέτρηση.
* Εξ αναβολής αγώνας για την πρώτη αγωνιστική.
* Η Ρεάλ δεν χάνει στα τελευταία 13 ματς κόντρα στη συμπολίτισσα Χετάφε.
* 11 σερί άσοι στο Ρεάλ – Χετάφε με γηπεδούχο τη Ρεάλ. Τελευταίο διπλό το 2008.
Μία κρύο μία ζέστη. Ιδια ιστορία όλη τη χρονιά, ίδια ιστορία και το Σάββατο στην Ουέσκα (1-2). Δύσκολο τρίποντο, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και δύο γκολ του Βαράν. Μέτριο πρώτο ημίχρονο, σαν να χτύπησε το καμπανάκι μετά το γκολ που δέχτηκε στο 48’, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, κυριάρχησε και έφτιαξε φάσεις. Κομβικός ο Κουρτουά με μία εκπληκτική απόκρουση στο 1-1.
Το κλίμα έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλό και ο Ζιντάν, μετά το προχθεσινό ξέσπασμα, όπου τα έβαλε με τον Τύπο και άφησε αιχμές κατά της διοίκησης, καλείται να βρει άμεσα λύσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες μέρες έχουμε την επανεκκίνηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του μοναδικού πλέον ρεαλιστικού στόχου που έχει απομείνει στη «βασίλισσα».
6-0-3 το φετινό ρεκόρ της στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο». Οι ήττες από Κάντιθ, Αλαβές και πρόσφατα από τη Λεβάντε. Δεν έχει εντός έδρας ισοπαλία τους τελευταίους 12 μήνες, από εκείνο το 2-2 με τη Θέλτα στις 16 Φλεβάρη του 2020.
Πάρα πολλά τα προβλήματα. Τιμωρημένος ο Κρόος (χαφ, 19/1), τραυματίες Καρβαχάλ (μπακ, 10/0), Οντριοθόλα (μπακ, 4/0), Λούκας Βάθκεθ (μπακ/χαφ, 16/2), Σέρχιο Ράμος (στόπερ, 14/2), Μιλιτάο (στόπερ, 4/0), Φεδερικό Βαλβέρδε (χαφ, 15/3), Ροντρίγκο (φορ, 11/0) και Αζάρ (εξτρέμ, 8/2)! Το μόνο θετικό από τη χθεσινή προπόνηση είναι η επιστροφή του παροπλισμένου φέτος Ισκο (χαφ, 12/0).
Ο Ζιντάν δεν συμπληρώνει αποστολή, παίρνει πέντε παίκτες από τη β’ ομάδα για να έχει κάποιες λύσεις και προχωρά σε αλχημείες, όπως του Μεντί στα δεξιά της άμυνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη σημερινή αναμέτρηση. Από την πρώτη ομάδα είναι μόλις 13 οι διαθέσιμοι. Οι 11 της πιθανής ενδεκάδας, ο Μαριάνο κι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Λουνίν.
Δίκαιη ήττα το Σάββατο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης (3-0), έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αποβολές των δύο προπονητών. Κράτησε με το ζόρι στο πρώτο ημίχρονο, κατέρρευσε μετά την κόκκινη του Τζενέ στο 54’. Εμεινε πίσω στο 67’ και δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.
Προς το παρόν δεν ανησυχεί, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση για να μην μπλέξει με το θέμα της παραμονής. Με μόλις 17 γκολ ενεργητικό, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Εκτός έδρας έχει δύο διπλά στις πέντε τελευταίες εξόδους της (2-0-3), ενώ στα τρία πιο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το Over.
«Η ομάδα είναι πληγωμένη, γιατί έρχεται από μια ξεκάθαρη ήττα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πολλές σκέψεις. Μας περιμένει η Ρεάλ, που σε όποια κατάσταση κι αν είναι παραμένει μεγάλη ομάδα» είπε χθες ο Μπορδαλάς. «Αν και πάντα προετοιμαζόμαστε με στόχο τη νίκη, δεν θα το αρνηθώ, μία ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς» συμπλήρωσε
Πλην του Τζενέ (στόπερ, 19/0) δεν αναφέρονται άλλες απουσίες. O αναπληρωματικός στόπερ Τσέμα (4/0) είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, όπως κι ο επιθετικός Ουνάλ (13/0), που εδώ και καιρό έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Καλή επιστροφή στα χαφ με τον Ουρουγουανό Αραμπάρι (19/2), που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
19.04.25|19:42
19.04.25|10:30