Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 0-5
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
Facts Αγώνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Ρεπορτάζ
Αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στη Μάνσφιλντ, με τους “Κόμπλερς” να αδικούνται από την ισοπαλία (1-1). Με την πλάτη στον τοίχο από το 11′ (0-1/από απευθείας εκτέλεση κόρνερ), ισοφάρισε στο 69′ με τον Φόλεϊ (ασίστ από τον 18χρονο Πόλοκ), αλλά όσο και αν προσπάθησε στην συνέχεια, δεν κατόρθωσε να πετύχει το νικητήριο τέρμα.
Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες (0-3-2) και διάθεση για ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες από τον τεχνικό Κερλ, με τον έμπειρο τεχνικό να τοποθετεί στην αρχική του σύνθεση έναν 18χρονο (πρώτη του συμμετοχή σε αρχική 11αδα) και να αφήνει εκτός αποστολής 3 βασικούς παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον της μεταφέρεται στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τον 55χρονο τεχνικό να προμηνύει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της.
«Ο Σολ Κάμπελ έχει κάνει σπουδαία δουλειά, θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την Μάκλσφιλντ, όπως και τον ιδιοκτήτη της, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της, λόγω του ότι έχω στενή επαφή με την περιοχή, καθώς η οικογένειά μου εξακολουθεί να ζει εκεί. Είναι ένα φανταστικό κλαμπ», τόνισε ο Κέιθ Κερλ.
Αγωνιστικά νέα
Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ
Ρεπορτάζ
Στην έδρα της Φόρεστ Γκριν έλαβε τέλος το αήττητο σερί 5 αναμετρήσεων (2-3-0). Δύο στημένες φάσεις έμελλε να κρίνουν το αποτέλεσμα, με τον Κάμπελ να κάνει λόγο για κούραση, με την ομάδα του να έχει αγωνιστεί 4 ημέρες νωρίτερα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, όπου ξόδεψε πολλές δυνάμεις (νίκη με ανατροπή κόντρα στην Εξετερ).
Παρά την ήττα, παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και διατηρεί την τύχη στα χέρια της, αρκεί να βελτιώσεις την εκτός έδρας εικόνα της (μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία). Σημειωτέον ότι στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της (ανεξαρτήτου έδρας) επιβεβαίωσε το g/g, όπως και ότι στον πρώτο γύρο υπέστη ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 0-5 από τη σημερινή της αντίπαλο.
«Οφείλουμε να αντιδράσουμε, έχοντας διασφαλίσει πρώτα ότι θα ανακτήσουμε τις φυσικές μας δυνάμεις. Εχουμε μπροστά μας δύο σπουδαία παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος, ελπίζοντας πως θα έχουμε και την τύχη στο πλευρό μας», σχολίασε ο τεχνικός Σολ Κάμπελ.
Αγωνιστικά νέα
Δίχως νεότερα προβλήματα. Εκτός ξανά ο αμυντικός Γκριμς (13/1), δύσκολα σε 2ο ο δεξιός φουλ μπακ Πίρσον (23/1). Μακροχρόνια λείπει ο κίπερ Τέιλορ (9 συμμ.).