- Για την κανονική περίοδο: Σαρλερουά – Λέουβεν 0-2 και Λέουβεν – Σαρλερουά 1-0.
- Αήττητη η Λέουβεν στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στη Σαρλερουά (5-4-0).
- 4-4-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Λέουβεν.
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Έστω και την ύστατη στιγμή απέφυγε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ επικρατώντας 3-2 εντός έδρας της Σιντ Τρούιντεν. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα, αν και σημαντικό ρόλο έπαιξε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 1-1 (60’). Κορυφαίος σε απόδοση ο μέσος-αρχηγός Χέρκενς (δύο γκολ και μία ασίστ).
Δεύτερη σερί χρονιά στα προγνωστικά στοιχήματος που αποφεύγει τα χειρότερα στο παρά ένα, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν (κέρδισε 3-2 τη Μαλίν και έμεινε στην κατηγορία).
Εντυπωσιακός ο εντός έδρας απολογισμός της (7-7-1), μόνο η Γκενκ, η Κλαμπ Μπριζ και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ συγκέντρωσαν περισσότερους βαθμούς από αυτήν. Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα της μακριά από το Λέουβεν (1-6-8), ξεπέρασε μόνο την ουραγό Μπέιρσχοτ σε συγκομιδή πόντων.
«Η έδρα μας είναι πραγματικό φρούριο αλλά αν θέλουμε να διακριθούμε στα πλέι-οφ θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Η Σαρλερουά είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα διεκδικήσει την πρωτιά στα πλέι-οφ», σημείωσε ο προπονητής Κόλμαν.
Παραμένει τιμωρημένος ο εξτρέμ Μπαλικίσα (25/1), σταθερά απουσιάζουν ο στόπερ Τσουνγκούι (2 συμ.), ο αριστερός μπακ Ακιμότο (25 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μάρτενς (12/1).
Ήττα εντός προγράμματος και χωρίς ιδιαίτερες βαθμολογικές συνέπειες, μπορεί να θεωρηθεί το 4-2 με το οποίο ηττήθηκε στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κατά διαστήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και μειώνοντας σε 3-2, ωστόσο με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα δεν άξιζε κάτι καλύτερο (25-9 τελικές και 3.06-1.08 xG υπέρ της Μπριζ).
Λέει αλήθεια η 10η θέση που κατέλαβε στη βαθμολογία α βελγίου, δεν είχε τα φόντα να μπει στην εξάδα, αλλά δεν άξιζε και να πάρει μέρος στα πλέι-άουτ. Θα κυνηγήσει τη διάκριση στα πλέι-οφ ΙΙ (θέσεις 7-12) με στόχο τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε επ’ ευκαιρία της διακοπής επιβλήθηκε 2-1 της Λα Λουβιέρ (ομάδα β’ κατηγορίας). «Δεν είμαστε το φαβορί στα πλέι οφ, αλλά στόχος μας είναι να τα κατακτήσουμε», ανέφερε ο προπονητής Ντε Μιλ.
Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Πετρίς (27 συμ.), παραμένουν εκτός ο στόπερ Ουσού (26 συμ.) και ο τερματοφύλακας Ντεφουρνί (2 συμ.). Αμφίβολος ο στόπερ Ανδρέου (27/1).
X2+Under 2,5
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|