- Α’ ΓΥΡΟΣ (14/12): Πίτερμπρο-Κρόουλι 4-3
- 2-0-5 η παράδοση (1-0-1 με γηπεδούχο την Κρόουλι).
- Πέντε σερί νίκες η Πίτερμπρο απέναντι στην Κρόουλι.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΟΟΥΛΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ
Facts Αγώνα

ΚΡΟΟΥΛΙ
Ρεπορτάζ
Είναι ακόμα ζωντανή! Το Σάββατο (29/3) έφυγε με μεγάλο «διπλό» (0-4) από την έδρα της Ρόδεραμ για τη Λιγκ 1, σημειώνοντας 2η σερί νίκη, μετά το 1-0 στο γήπεδό της επί της Μπρίστολ Ρόβερς. Βελτίωσε συνεπώς πολύ τη βαθμολογία της μέσα σε μικρό διάστημα, αυξάνοντας τις πιθανότητές της για παραμονή. Είναι πλέον στο -6 από τη ζώνη της σωτηρίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Ντόιλ, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στο 23’ για να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 52’ βρήκε χώρο και εκτέλεσε για το 2-0. «Κλείδωσε» το «τρίποντο» χάρη σε δύο αλλαγές της, με τον Χόλοχαν (84’) και τον Καμαρά (87’) να βρίσκουν δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και η 3η συνολικά που σημείωσε δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα.
Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Στίβενεϊτζ το Σάββατο (5/4) για την Α’ Αγγλίας.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός συνεχίζουν ο Μουκένα (αμυντικός, 25 συμ.) και Γουίλιαμς (μεσοαμυντικός, 13 συμ.).

ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ
Ρεπορτάζ
Έκανε πισωγύρισμα το Σάββατο (29/3), χάνοντας με 3-1 στην έδρα της Ρέντινγκ. Με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο αήττητο επτά αγώνων στη Λιγκ 1. Συνεχίζει να κρατάει στο χέρι της την παραμονή, έχοντας απόσταση εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Κινήθηκε συνολικά σε χαμηλά στάνταρ, σε σχέση με όσα είχε παρουσιάσει το προηγούμενο διάστημα. Βρέθηκε στο 7’ πίσω στο σκορ, χάρη σε αυτογκόλ του στόπερ Χιούζ, στον οποίον κόντραρε η μπάλα έπειτα από γύρισμα των γηπεδούχων. Μπορεί να μην απείλησε πολύ, αλλά θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο με τον εξτρέμ Όντοχ να χάνει… άχαστη ευκαιρία.
Ακολούθησαν δύο γκολ στο β’ μέρος (58’, 63’), ενώ μπήκε ξανά στο κόλπο στο 66’ με τον αρχισκόρερ Πόκου να «χτυπάει» στην κόντρα, φτάνοντας τα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει όμως θετικό αποτέλεσμα.
Ακολουθεί το Σάββατο (5/4) εντός έδρας αγώνας με τη Νορθάμπτον για την Α’ Αγγλίας.
Αγωνιστικά νέα
Επέστρεψε ο Εντούν (μπακ, 17/3). Στα… πιτς Λίντγκρεν (επιθετικός, 9/2) και Άρτσιμπαλντ (μέσος, 0 συμ.).
ΚΡΟΟΥΛΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|