Την Πέμπτη, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, συνέτριψε 5-1 εντός έδρας τη Ζίλινα και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για την επόμενη φάση (την ερχόμενη Πέμπτη η ρεβάνς). Δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, απλά είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση, ενώ ανασταλτικά δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου.
Θέλει να τα πάει καλύτερα από τις δύο τελευταίες χρονιές στις οποίες τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Πέρυσι, βέβαια, από καθαρή αυτοκτονία δεν πήρε μέρος στα πλέι οφ τίτλου, χάνοντας την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από την υποβιβασμένη Οστάνδη (1-2).
Για να έχει ελπίδες να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να βρει τρόπο να κρατήσει τους επιθετικούς της (Κάιπερ, Όρμπαν, Τισουντάλι). Μέχρι στιγμής τα μοναδικά αξιοσημείωτα που συνέβησαν μεταγραφικά ήταν η έλευση δύο αξιόπιστων κεντρικών αμυντικών (Καντούς-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Γουατανάμπε-Κόρτραϊκ) που ήρθαν για να καλύψουν το κενό του αποχωρήσαντα Οκούμου (12 εκατ. Ευρώ-Ρεμς), καθώς και η προσθήκη του έμπειρου μέσου Χέρκενς.
«Το πρώτο παιχνίδι είτε είναι εντός έδρας, είτε εκτός, είναι πάντα επικίνδυνο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως θα παρουσιαστεί η Κόρτραϊκ. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με νίκη», σημείωσε ο προπονητής Βανχάζεμπρουκ.