Στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Τσιταντέλα έτριβα τα μάτια μου, καθώς δεν πίστευα αυτά που έκανε. Μιλάμε για Μπρέσια από τα παλιά! Εκπληκτική, μαγική, εκθαμβωτική και 3-0 για πλάκα με τέρματα των Αγιού (στο 7’ και στο 44’) και Ντοναρούμε (στο 28’).
Στο δεύτερο μέρος θυμήθηκε τον τραγικό φετινό εαυτό της και πέταξε τη νίκη στα σκουπίδια. Προσπάθησε να κάνει διαχείριση της ροής, το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να μπερδευτεί στο τι έψαχνε μέσα στο γήπεδο, να κόψει την ορμή της και να αγχωθεί.
Αντί για θρίαμβο, αρκέστηκε στην ισοπαλία (3-3). Το ερώτημα είναι. Αν δεν μπορεί να κερδίσει ένα ματς που είναι μπροστά με τρία γκολ στο ημίχρονο, πότε θα κερδίσει; Αντε να πούμε ως καλό πως διέκοψε το σερί τεσσάρων ηττών που έτρεχε. Μόλις στο +1 από τα μπαράζ.