- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’ – ΑΕΚ Β’ 2-0, ΑΕΚ Β’ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’ 2-1
- Μοναδικές τους συναντήσεις ήταν οι φετινές.
- Στα οκτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια του ο Αστέρας Τρίπολης Β’ επιβεβαίωσε το ποντάρισμα 2-3 γκολ.
- Μόνο σε ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ΑΕΚ Β’ έσπασε το N/G.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' - ΑΕΚ Β'
Facts Αγώνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β'
Ρεπορτάζ
Είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Από εκεί που για είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο, πλέον τον έχει πάρει από κάτω. Το επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα. Μετρά τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα των αγώνων του και η μόνη εξαίρεση ήταν το 0-0 με το Αιγάλεω εντός έδρας.
Ένα ματς που έπρεπε να πάρει, δηλαδή, απλώς δεν το έχασε. Νωρίτερα είχε ηττηθεί με 0-3 από την Κηφισιά. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Καλαμάτα και στη συνέχεια έχασε δύο ματς που τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Το ένα ήταν στα Σπάτα με την ΑΕΚ Β’ στην κανονική διάρκεια (2-1).
Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ είχε ρεπό και μία εβδομάδα μετά υποδέχτηκε την ουραγό τότε Παναχαϊκή. Με νίκη της έβαζε πολύ μεγάλα προβλήματα. Προηγήθηκε μόλις στο 9′ με τον Κετού και στο 32′ πλήρωσε μία αδράνεια της άμυνάς του. Ο Ταβάρες ισοφάρισε και όλα άλλαξαν.
Η αναμέτρηση ήταν ανοιχτή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τις περισσότερες φάσεις οι Αρκάδες τις είχαν. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει το 2-1. Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά στο 90’+1 ο Ταβάρες χτύπησε και πάλι. Με ένα τρομερό σουτ έβαλε τους γηπεδούχους σε μεγάλα μπλεξίματα και πλέον η πίεση είναι αισθητή.
Αγωνιστικά νέα
Πάγια η τακτική του Αστέρα Τρίπολης Β’ να μη βγάζει αποστολή.

ΑΕΚ Β'
Ρεπορτάζ
Έτρεχε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) και αυτό ήταν που της είχε δώσει κάποιες ανάσες την ώρα που τα πράγματα είχαν ζορίσει επικίνδυνα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 0-1 από τα Χανιά.
Η εικόνα ήταν καλή. Θα έπρεπε να έχει προηγηθεί. Μπήκε πιο δυνατά στο ματς, απείλησε και μεταξύ άλλων είχε δοκάρι στο 20′ με τον Θεοδωρίδη. Έχασε και μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια για να σκοράρει. Τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά από μία στατική φάση στο 90’+1 έχασε και το παιχνίδι. Σκληρό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσει.
Τα θετικά είναι δύο. Παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ταυτόχρονα η απόδοσή της τελευταία είναι αυτή που πρέπει. Εάν συνεχίσει έτσι, το πιθανότερο είναι να μαζέψει τους βαθμούς που θέλει και να ξεμπλέξει μία ώρα αρχύτερα. Έχει αρχίσει ο Νίκος Κωστένογλου να βρίσκει την άκρη.
Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ είναι κομβικό. Στις αρχές Φεβρουαρίου τον είχε κερδίσει στα Σπάτα. Ωστόσο, εξυπακούεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πηγαίνει, πάντως, σε αυτό με καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση εάν επιχειρήσει να το πάει στο μισό μηδέν. Τελευταία το κάνει με σχετική συνέπεια.
Αγωνιστικά νέα
Μόνιμα δεν ενημερώνει για τα αγωνιστικά της προβλήματα η ΑΕΚ Β’.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' - ΑΕΚ Β' ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|