Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-0 με το οποίο είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι την Τότεναμ και χάνοντας 3-1 την Πέμπτη στο Λονδίνο είδε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι να λαμβάνει τέλος. Σεβάστηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τον αντίπαλο και στο 48’ έχανε 2-0. Αναθάρρησε μετά το γκολ που πέτυχε (63’), αλλά μολονότι προσπάθησε δεν βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 74’.
Στο πρωτάθλημα, ελέω Ευρώπης, δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον αγώνα κόντρα στην Βάαλβαϊκ να μετατίθεται για την 1η Απριλίου.
Στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Χέρενφεν. Ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο, θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη που έχανε μόνο 1-0 στην ανάπαυλα. Μπήκε με άλλη διάθεση στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 57’ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Δεν τα παράτησε και μετά τη μείωση του σκορ (76’) πίεσε για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα, αλλά αντί για το 2-2 δέχθηκε στις καθυστερήσεις το 3-1.
Με την ήττα που υπέστη υποχώρησε στην έκτη θέση στη βαθμολογία α ολλανδίας, ωστόσο παραμένει στο κόλπο για την τρίτη θέση (οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) που αποτελεί και το «ταβάνι» της για φέτος.