- Αγώνας για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL
- Με χάντικαπ 7,5 πόντων υπέρ του Περιστερίου: 1.80 – 1.91
- Το Περιστέρι είχε πάρει τη νίκη του πρώτου γύρου
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Εταιρία | 1 | 2 |
---|
Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έπαιξε καλό μπάσκετ και παρά την έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μετρά τρεις διαδοχικές νίκες σε εγχώριο επίπεδο και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-8 στα στατιστικά στοιχήματος.
Κόντρα στον «ιστορικό», πρώτος σκόρερ ήταν ο Χαμπ, ο οποίος έφυγε από το παρκέ με 17 πόντους. Από κοντά ακολούθησε ο Χέιλ με 16 πόντους και 5 ασίστ. Σημαντικές λύσεις έδωσαν οι Μπράις και Γκρέι με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Τα ομαδικά στατιστικά της ΑΕΚ: 17/35 δίποντα, 9/20 τρίποντα, 19/26 βολές, 47 ριμπάουντ (9 επιθετικά – 38 αμυντικά), 17 ασίστ, 17 λάθη, 5 κλεψίματα, 6 μπλοκ.
Να σημειωθεί ότι πέρασε νικηφόρα από τη Γερμανία, επικρατώντας της Βίρτσμπουργκ με 77-71, για το 3/3 του Group I του Top-16 του BCL. Σπουδαίο ματς από τον Γκραντ Γκόλντεν με 20 πόντους χωρίς να χάσει σουτ (9/9 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ).
Το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να γίνουν όλα σωστά σε περίπτωση που θέλει η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη. Κύριο μέλημα του τεχνικού επιτελείου πρέπει να είναι η βελτίωση της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και η αντιμετώπιση παικτών όπως ο Τζάρελ Έντι στην περιφέρεια και το ζωγραφιστό.
Αμφίβολος ο γκαρντ Καράμπελας. Επιστρέφει ο πολύτιμος φόργουορντ Κουζμίνσκας
Δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι υπάρχει αστάθεια στην απόδοσή του. Την περασμένη εβδομάδα πάλεψε για τρεις περιόδους απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε από δυνάμεις και δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Μετρά τρεις διαδοχικές ήττες και ισοβαθμεί με Λαύριο και Άρη στην όγδοη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με ρεκόρ 7-12 στο livescore.
Kόντρα στον Ολυμπιακό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάπας, ο οποίος έφυγε από το παρκέ με με 13 πόντους και 4 ασίστ. Σημαντικές λύσεις έδωσαν οι Κόφι και Έντι με 9 πόντους έκαστος, ενώ κυρίαρχος στο ζωγραφιστό ήταν ο Ζούγρης με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Ο Νεοκλής Αβδάλας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan GBL, ωστόσο ευτυχώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε ελαφρύς. Ο παίκτη της ομάδας του Λιμνιάτη υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού.
Να σημειωθεί ότι ο Τσαντ Μπράουν δεν είναι πλέον παίκτης του Περιστερίου. Οι «πρίγκιπες» ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.
Tο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο και πρέπει να γίνουν όλα σωστά σε περίπτωση που θέλει να παραμείνει κοντά στο σκορ απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Γενικότερα, οι στόχοι των γηπεδούχων δεν αλλάζουν σε σύγκριση με την έναρξη της σεζόν. Υπαρχει πίστη στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και παίκτες όπως ο Αβδάλας και ο Ζούγρης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες.
Αμφίβολος είναι ο πολύτιμος γκαρντ/φόργουορντ Αβδάλας.
30.03.25|10:30
30.03.25|09:00