Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.09.21|09:00

Kingbet Kingbet

Οι σημαντικότερες κινήσεις της τελευταίας ημέρας - Ολες οι μεταγραφές του καλοκαιριού

οι-σημαντικότερες-κινήσεις-της-τελευ-165325

Με σχόλιο από τους συντάκτες της Kingbet, είδαμε την Τρίτη τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε μία ιστορική μεταγραφική περίοδος, όπου μεταξύ άλλων είδαμε τον Μέσι να πηγαίνει στην Παρί, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Γκριεζμάν να γυρίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Λουκάκου να κάνει και αυτός τη μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι. Αν οι μεταγραφές είχαν 2-3 μέρες ακόμα ίσως και ο Εμπαμπέ να είχε αλλάξει στρατόπεδο, καθώς η Ρεάλ έφτασε μία ανάσα από την απόκτησή του!

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Το στοίχημα στα καλύτερά του!” width=”50%”]

Το φινάλε μιας τρελής μεταγραφικής περιόδου

Το πιο… τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε την Τετάρτη τα ξημερώματα και μέχρι την τελευταία στιγμή επιβεβαίωσε τη… φήμη του!

Μόνο την τελευταία ημέρα λοιπόν:

Ελλάδα: Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος (εξτρέμ), που είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του τα τελευταία χρόνια. Ηταν η τρίτη μεταγραφή του χθες μετά τους Μπρινιόλι (γκολκίπερ) και Βαγιαννίδη (μπακ). Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον χαφ Γέφτιτς, ενώ ο Αρης έκανε δικό του τον Μπράμπετς (αμυντικός) και τον Αλί (επιθετικός).

Αγγλία: Την τελευταία ημέρα ξεχωρίζουν φυσικά οι ανακοινώσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαούλ Νίγκεθ από την Τσέλσι. Η Τότεναμ πήρε τον μπακ Εμερσον από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο εξτρέμ Ντάνιελ Τζέιμς πήγε από τη Γιουνάιτεντ στη Λιντς. Καλές κινήσεις για τη Γουέστ Χαμ, με τους Βλάσιτς (επιθετικός) και Κραλ (μέσος), ενώ η Μπράιτον πήρε με σχεδόν 20 εκατ. ευρώ τον αμυντικό Κουκουρέλα. Στη Λέστερ ο εξτρέμ Λούκμαν από τη Λειψία, ενώ η Αρσεναλ απέκτησε τον Ιάπωνα αμυντικό Τομιγιάσου από την Μπολόνια και έδωσε τον Μπεγερίν στην Μπέτις. Ως ελεύθερος πήγε στην Εβερτον ο φορ Ροντόν, ενώ ο Μεξικανός επιθετικός Μουνιός είναι παίκτης της Νιουκάστλ.

Ιταλία: Δύο κινήσεις για τη Μίλαν, πήρε τον Μεσίας (εξτρέμ) από την Κροτόνε και τον Αντλί (μεσοεπιθετικός) από την Μπορντό. Η Λάτσιο πήρε δανεικό από τη Βερόνα τον εξτρέμ Τζακάνι και η Κάλιαρι τον επιθετικό Κεϊτά Μπαλντέ από τη Μονακό. Καλή κίνηση με τον Ντένις Πράετ (μέσος) από τη Λέστερ έκανε η Τορίνο. Στη Νάπολι ο Αντρέ Ανγκισά της Φούλαμ, στη Τζένοα ο στόπερ Μαξίμοβιτς από τη Νάπολι και στη Τζένοα ο φορ Καϊσέδο από τη Λάτσιο.

Ισπανία: Η μεγάλη επιστροφή του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Στα 40 εκατ. ευρώ το deal με την Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε τον φορ της Σεβίλλης, Λουκ Ντε Γιονγκ, για να αντικαταστήσει τον Γάλλο. Στη Ρεάλ ο μέσος Καμαβινγκά από τη Ρεν. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ρατζέλοβιτς, θα συνεχίσει δανεικός στην Λεγκανές, ενώ η Μπέτις απέκτησε από την Αρσεναλ τον δεξιό μπακ Μπεγερίν. Στη Θέλτα ο στόπερ Μουρίγιο από τη Σαμπντόρια.

Γαλλία: Πρωταθλήτρια των μεταγραφών φυσικά η Παρί, η οποία στο φινάλε απέκτησε τον μπακ Νούνο Μέντες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και εδώσε στους Πορτογάλους τον Σαράμπια. Η Ρεν απέκτησε με 15 εκατ. ευρώ τον φορ Λαμπόρντ από τη Μονπελιέ και η Λιλ έφερε τον αριστερό μπακ Γκούντμουντσον από την Χρόνινχεν με 6 εκατ. Στη Ναντ ο εξτρέμ Γκέμπελς της Μονακό, στη Μπορντό ο στόπερ Γκρέγκερσεν από τη Μόλντε και ο μέσος Ονανά της Λιλ, στο Στρασβούργο ο δεξιός μπακ Γκιλμπέρτ από την Αστον Βίλα.

Γερμανία: Η Βόλφσμπουργκ πήρε τον στόπερ Φαν ντε Φεν από τη Φόλενταμ, η Χόφενχαϊμ τον στόπερ Ρίτσαρντς από την Μπάγερν (δανεικό), η Λειψία τον μέσο Μορίμπα από την Μπαρτσελόνα με 16 εκατ. ευρώ, η Στουτγκάρδη τον φορ Φαγκίρ από τη Βέιλε με 4,5 εκατ., η Αϊντραχτ τον φορ Λάμερς από την Αταλάντα, η Ντόρτμουντ τον στόπερ Πόγκρασιτς από τη Βόλφσμπουργκ και η Χέρτα τον εξτρέμ Μαολιντά της Νις.

Live η τελευταία ημέρα των μεταγραφών

23:20 Λεγκανές: Δανεικός για ένα χρόνο αποκτήθηκε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος εξτρέμ έγραψε πέρσι 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες.

23:15 Ατλέτικο Μ.: Οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Αντουάν Γκριζμάν. Ακόμα μία πολύ μεγάλη μεταγραφή σε ένα τρελό καλοκαίρι! Ο Γάλλος θα παίξει ένα χρόνο δανεικός, ενώ η οψιόν αγοράς είναι στα 40 εκατ. ευρώ. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κλείσει τον Λουκ Ντε Γιονγκ από τη Σεβίλλη για να αντικαταστήσει τον Γκριζμάν.

22:55 Βίλεμ: Απέκτησε δανεικό τον 22χρονο επιθετικό Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό, με οψιόν αγοράς για του χρόνου το καλοκαίρι που φτάνει τις 700 χιλ. ευρώ.

22:35 Γουέστ Χαμ: Ακόμα μία μεταγραφή για τους Λονδρέζους, ανακοίνωσαν τον Αλεξ Κραλ με τη μορφή δανεισμού από τη Σπαρτάκ Μόσχας και οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι. Ο 23χρονος μέσος ήταν μέλος της Τσεχίας στο πρόσφατο Euro.

21:58 Μπαρτσελόνα: Εντονη κινητικότητα στους μπλαουγκράνα, καθώς ο Γκριεζμάν πιέζει για να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα φέρεται να τα έχει ήδη βρει με τους Μαδριλένους. Παράλληλα, η ομάδα της Βαρκελώνης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Λουκ ντε Γιονγκ από τη Σεβίλλη.

21:50 Ολυμπιακός: Και τυπικά ερυθρόλευκος ο στόπερ Ετιέν Κινκουέ, ο οποίος ήλθε ελεύθερος από την Ιντερ. Είναι 19 ετών και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

21:45 ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Ρουμάνο εξτρέμ Αλεξάντρου Μίτριτσα, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τη Νιου Γιορκ Σίτι.

21:10 Κάλιαρι: Κοντά στην απόκτηση του φορ Κεϊτά Μπαλνέ από την Μονακό. Ο φορ από τη Σενεγάλη είχε πέρασμα στο πρόσφατο παρελθόν από Ιντερ και Σαμπντόρια.

21:00 Στρασβούργο,:Ο δεξιός μπακ Γκιλμπέρτ (Αστον Βίλα), που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε ως δανεικός από τη γαλλική ομάδα.

20:30 Τότεναμ: Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του δεξιού μπακ Εμερσον Ρογιάλ από την Μπαρτσελόνα. Κοντά στα 30 εκατ. ευρώ το deal.


20:10 Τσέλσι: Μεγάλο deal για τους μπλε, καθώς συμφώνησαν για δανεισμό ενός έτους με την Ατλέτικο Μαδρίτης (αντί 5 εκατ. ευρώ) και ο Σαούλ Νίγκεθ μετακομίζει στο Λονδίνο! Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ρήτρα για την αγορά του.

Μάκης Μηνδρινός: Ο Σαούλ είναι ένας παίκτης που ανενάζει κι άλλο το επίπεδο της μεσαίας γραμμής των Λονδρέζων, οι οποίοι έχουν ήδη εκεί τον Ζορζίνιο και τον Καντέ! Μιλάμε πλέον για την καλύτερη μεσαία γραμμή στην Αγγλία και σε συνδυασμό με τον ερχομό του Λουκάκου και την αναβάθμιση της επίθεσης, η Τσέλσι πλέον παίζει πολύ δυνατά για τον τίτλο στην Αγγλία .

Η απόδοση της Τσέλσι για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ είναι στο 4.00 Εδώ οι αποδόσεις για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.


20:05 Σέλτικ: Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι παίκτης της σκωτσέζικης ομάδας και επίσημα! Η μεταγραφή του από τη Φένλο κόστισε 2.9 εκατ. ευρώ και ο Ελληνας επιθετικός υπέγραψε για 5 χρόνια.

19:15 ΟΦΗ: Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Λάζαρο Λάμπρου, εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

19:00 Τορίνο: Νέα καλή κίνηση, καθώς έφερε δανεικό από τη Λέστερ τον μέσο Ντένις Πράετ.


18:55 Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο γκολκίπερ Μπρινιόλι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Πάνος Γαρίδης: Εχει ξεχωρίσει σε μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας. Τον είχε πάρει η Γιουβέντους το 2015, όμως δεν έπαιξε ποτέ εκεί και πήγαινε συνέχεια δανεικός. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με την Εμπολι, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σέριε Β. Μια χαρά λύση μοιάζει για τον Παναθηναϊκό.


18:50 Φέγενορντ: Πήρε δανεικό για ένα χρόνο από την Αρσεναλ τον εξτρέμ Ρέις Νέλσον, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού.

18:40 Λιντς: Και με τη βούλα δικός της ο εξαιρετικός εξτρέμ Ντάνιελ Τζέιμς, ο οποίος υπέγραψε για 5 χρόνια. Η μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόστισε 24 εκατ. λίρες.

18:15 Απόλλων Λεμ.: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αλμπάνη, με τον Ελληνα εξτρέμ να αποχωρεί από την ΑΕΚ.


17:15 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.: Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Σαμ Λάμερς από την Αταλάντα, με τη μορφή δανεισμού.

Πάνος Γαρίδης: Ψηλός σέντερ φορ, δεν έπιασε στην Αταλάντα, έκανε μόλις 15 συμμετοχές πέρσι, σχεδόν όλες ως αναπληρωματικός. Εχει καλά στοιχεία και πιθανότατα θα ταιριάξει καλύτερα στο γερμανικό στυλ ποδοσφαίρου.


17:00 Παρί Σ.Ζ.: Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν οι Παριζιάνοι, καθώς μένουν λεπτομέρειες για να κάνουν δικό τους τον αριστερό μπακ Νούνο Μέντες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η συμφωνία είναι για δανεισμό ενός έτους, ενώ υπάρχει ρήτρα αγοράς 40 εκατ. Τον αντίθετο δρόμο, Παρίσι-Λισσαβώνα θα κάνει ο Σαράμπια, επίσης ως δανεικός.

16:46 Τσέλσι: Κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σαούλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο παίκτης είναι θετικός, όμως η Ατλέτικο δεν θα τον παραχωρήσει αν δεν βρει αντικαταστάτη.

17:45 Τορίνο: Τορίνο: Απέκτησε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Νταβίντ Ζίμα από τη Σλάβια Πράγας έναντι 5 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία είναι για 4 χρόνια.

17:22 Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιστρέφει στους «πράσινους» μετά από ένα πέρασμα που είχε από Ιντερ και Σιντ Τρούιντεν. Η Ιντερ κράτησε ποσοστό μεταπώλησης.

17:02 Λυών: Ο Ζερόμ Μπόατενγκ περνά από ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα, μετά από περισσότερες από 310 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν.

16:32 Νάπολι: Τελειώνει η μετακίνηση του Ζαμπό Ανγκισά από τη Φούλαμ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και ρήτρα 15 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. O 26χρονος μέσος έγραψε πέρσι 36 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν να σώσουν την κατηγορία

16:30 Ρεάλ Μαδρίτης: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Εντουάρντο Καμαβιγκά από τη Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ. O 18χρονος μέσος είχε πέρσι 39 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη γαλλική ομάδα

16:10 Κρίσταλ Πάλας: Σημαντική ενίσχυση με τον Οσντόν Εντουάρντ αντί 15 εκατ. λιρών, από τη Σέλτικ. Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε από το 2017 στη Σέλτικ, μετρώντας 88 γκολ σε 179 εμφανίσεις.

15:55 Σουόνσι: Από ιατρικές εξετάσεις περνάει ο μέσος της Σέλτικ, Ολιβιέ Εντσαμ, ο οποίος στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Αναμένεται να υπογράψει στους Ουαλούς ως ελεύθερος από την σκωτσέζικη ομάδα.

15:50 Σέφιλντ Γιουν: Λεπτοιμέρειες απομένουν για να αποκτήσει τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Ολσεν, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα. Θα αντικαταστήσει τον Ραμσντέιλ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Αρσεναλ.

15:40 AEK: Ενίσχυση για την δεύτερη ομάδα της με τον Γάλλο επιθετικό Γιανίς Αμούρ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μονπελιέ.

15:37 Μπέρνλι: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αμυντικού Κόνορ Ρόμπερτς από τη Σουόνσι.

15:10 Ελτσε: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Λούκας Πέρεθ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ.

14:52 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενισχύεται με την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Σαμ Λάμερς από την Αταλάντα. Θα αγωνιστεί δανεικός, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι

14:20 Ντόρτμουντ: Δανεικός για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ ο Μάριν Πόνγκρασιτς, ο οποίος θα αποτελέσει μία ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο δανεισμός αφορά ένα χρόνο.

14:15 Αρσεναλ: Με 23 εκατ. ευρώ κάνει δικό της τον Τακεχίρο Τομιγιάσου, 22χρονο δεξιό μπακ (παίζει και στόπερ), από την Μπολόνια.

13:44 Ανόρθωση: Και τυπικά παίκτης της κυπριακής ομάδας ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός Ουάρντα, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

13:43 Μίλαν: Ο Γιασίν Αντλί, 21χρονος μεσοεπιθετικός, είναι το νέο απόκτημα από την Μπορντό αντί 8 εκατ. ευρώ.

13:36 ΑΕΚ: Και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ ο Ντάρκο Γέφτιτς, με τη μορφή δανεισμού από την Ρουμπίν Καζάν.

Μιχαήλ Τιάπκοφ: «Φονικό» αριστερό πόδι, ηγέτης της Λεχ, πουλήθηκε για να βοηθήσει οικονομικά την κατάσταση και να δοκιμάσει κάτι καινούριο ύστερα από 5 χρόνια στο Πόζναν και ένα πρωτάθλημα το 2015. Λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ κόστισε στη Ρουμπίν Καζάν, η οποία τον παραχωρεί μόνο και μόνο εξαιτίας του νέου ορίου ξένων παικτών στη Ρωσία. Αγαπημένη του θέση στον άξονα, θα βοηθήσει πολύ στη σωστή ανάπτυξη. Θα προσφέρει τόσο στις στατικές φάσεις όσο και με τις… σουτάρες του. Δείτε το τελευταίο που πέτυχε στο εκτός έδρας ματς της Ρουμπίν με τη Χίμκι:

 

 

13:20 Μπράιτον: Δικός της ο Μαρκ Κουκουρέγια, 23χρονος  αριστερός μπακ/χαφ της Χετάφε.

13:00 Αϊντχόφεν: Απέκτησε δανεικό από την Μπενφίκα τον Βραζιλιάνο επιθετικό Βινίσιους.

12:10 Αρης: Ο Σαντέ Σίλβα αναμένεται να παραμείνει στον Αρη ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε και πέρσι στους «κιτρινόμαυρους», δανεικός από τους Λονδρέζους.

11:40 Αρσεναλ: Πιθανότατα δύο αποδεσμεύσεις μπακ εντός των επόμενων ωρών: Ο Μπεγερίν είναι πολύ κοντά στην Μπέτις, ενώ ο Μέιτλαντ Νάιλς είναι… περιζήτητος στην Αγγλία (η Εβερτον μοιάζει να είναι πιο κοντά).

  11:32 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πάντα ειδική θέση στην καρδιά μου. Είναι απίστευτο πόσα μηνύματα πήρα από την Παρασκευή. Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα γεμάτο Ολντ Τράφορντ και να ξαναπαίξω για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Περιμένω να βρεθώ στην ομάδα μετά τις Εθνικές ομάδες και να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν», οι δηλώσεις του Πορτογάλου.

Η απόδοση της Γιουνάιτεντ για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ έπεσε από το 8.00 στο 6.50, μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο! Εδώ οι αποδόσεις για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

11:27 Λέστερ: Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Λούκμαν από τη Λειψία. Ο νεαρός εξτρέμ, με πτωτική πορεία στην καριέρα του, πέρσι έπαιξε δανεικός στη Φούλαμ.

11:25 Τότεναμ: Περνάει από ιατρικά αυτή την ώρα στη Βαρκελώνη ο δεξιός μπακ Εμερσον, ο οποίος εκτός απροόπτου αφήνει την Μπαρτσελόνα για την Τότεναμ, με το κόστος να φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ.


  11:00 Γουέστ Χαμ: Ανακοινώθηκε ο επιθετικός Νίκολα Βλάσιτς για 5 χρόνια. Ο Κροάτης αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί περίπου 30 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι Λονδρέζοι είναι κοντά και στην απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ Ταλιαφίκο από τον Αγιαξ. Εξελίξεις σύντομα…

Μιχαήλ Τιάπκοφ: Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Ρωσία το 2019 κανένας άλλος παίκτης στο ρωσικό πρωτάθλημα δεν δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από εκείνον. Με 240 σε αυτό το διάστημα, μετράει 60 περισσότερες από τον επόμενο στη λίστα. Ηγέτης στο νεανικό ρόστερ των Μοσχοβιτών, τους αποχαιρετά με 16 ασίστ (μόνο ο Τζιούμπα της Ζενίτ είχε περισσότερες αυτά τα δύο χρόνια) και 33 γκολ. Ωρίμασε σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην Αγγλία και μπορεί να κάνει τα πάντα επιθετικά!

Στο 5.00 στη Novibet να είναι η Γουέστ Χαμ η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εκτός του Big6 (Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Αρσεναλ, Τότεναμ)


  10:05 Κορίνθιανς: Ο Ουίλιαν μετά από πολύχρονη καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με Τσέλσι και Αρσεναλ, επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς ανακοινώθηκε από την Κορίνθιανς.


  09:55 Γιουβέντους: Οριστική η επιστροφή του Κεν, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Εβερτον έως το 2023 αντί 7 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα για το καλοκαίρι του 2023 είναι 28 εκατ. ευρώ. Πέρσι έπαιξε δανεικός στην Παρί από την Εβερτον (41 συμμ/17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο.

Πάνος Γαρίδης: Στο 4-3-3 του Αλέγκρι, προορίζεται για βασικός στην επίθεση μαζί με Κιέζα και Ντιμπάλα. Τον πιστεύουν πολύ, λογικά θα «φάει» τον Μοράτα στην κορυφή της επίθεσης. Παρ’ όλα αυτά δύσκολα θα τον δούμε βασικό με το «καλημέρα», ο Αλέγκρι αργεί να βάλει στην ενδεκάδα νεοαποκτηθέντες. Τον πιστεύουν πολύ πάντως.


  09:50 Φενέρμπατχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ανακοίνωσε τον παιχταρά Ντιέγκο Ρόσι, Ουρουγουανό εξτρέμ, που έκανε πράγματα και θαύματα στο MLS με το Λος Αντζελες. Το κόστος έφτασε τα 18 εκατ. ευρώ.

Χρήστος Αναγνωστόπουλος: Σημαντικότατο γρανάζι στην επίθεση του LA, αγωνίστηκε σε 19 ματς φέτος (βασικός στα 18), σκοράροντας 6 γκολ και είχε 1 ασίστ. Μεγάλο του προσόν η ταχύτητα. Παίζει με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης.


09:45 Λιντς: Καταρχήν συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 24 εκατ. λίρες για την απόκτηση του Ουαλού εξτρέμ Ντάνιελ Τζέιμς.

Μάκης Μηνδρινός: Πήρε ευκαιρίες από τον Σόλσκιερ (15 συμμετοχές και 3 γκολ πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ), όμως μαζεύτηκαν πολλοί στα άκρα για τη Γιουνάιτεντ. Πολύ δυνατή κίνηση για τη Λιντς.


09:40 Υπενθυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα λήγει στις 00:00. Στην Αγγλία στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), όπως και στην Ισπανία. Στην Ιταλία λήγει στις 21:00, ενώ στη Γαλλία στις 02:00. Νωρίτερα απ’ όλους στη Γερμανία, στις 18:00.


09:30 Στην Ελλάδα, o Ολυμπιακός επιχειρεί να πάρει δεξιό μπακ, με το όνομα του Γκιλμπέρτ (Αστον Βίλα) να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Ντρέγκερ αποχώρησε για τη Νότιγχαμ.

Μάκης Μηνδρινός: Εξαιρετική περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα. Βασικότατος στην Πρέμιερ Λιγκ πρόπερσι, ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω πέρσι και δόθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό στο Στρασβούργο, όπου ήταν βασικός. Μπακ με πολύ καλά ανεβάσματα.


09:20 Μίλαν: Τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζούνιορ Μεσίας αό την Κροτόνε, στα 2,5 εκατ. ευρώ το κόστος του δανεισμού του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

09:14 Ρόμα: Τέλος ο Χαβιέ Παστόρε, με τον Αργεντινό εξτρέμ να μένει ελεύθερος.

09:07 Φαίνεται ότι τελικά δεν θα ολοκληρωθεί το πολύ μεγάλο deal ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ για τον Εμπαπέ, με τον νεαρό Γάλλο να παραμένει για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν στο Παρίσι, παρέα με Μέσι και Νεϊμάρ.

09:05 Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Πορτογάλος πέρασε χθες τις ιατρικές εξετάσεις. Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως θα πάρει 15 εκατ. ευρώ σε 5 χρόνια από τη Γιουνάιτεντ και άλλα 8 εκατ. σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Στο 4.00 στη Novibet, να είναι ο Πορτογάλος ο πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Ιδια απόδοση και για τον Λουκάκου (Τσέλσι).

09:00 Καλημέρα! Τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου σήμερα, εδώ θα δούμε όλες τις σημαντικές κινήσεις που θα γίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού

Πρωταθλήτρια των μεταγραφών μέχρι στιγμής είναι ασφαλώς η Παρί Σεν Ζερμέν. Η απώλεια του Πρωταθλήματος φαίνεται πως… πεισμωσε τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι χτίζουν πραγματική Ντριμ Τιμ. Σε αυτήν προστέθηκαν φέτος οι Τζίτζιο Ντοναρούμα, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Ασράφ Χακίμι και Σέρχιο Ράμος, και φυσικά ο Λιονέλ Μέσι.

Ρεκόρ μεταγραφής Αγγλου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, αφού ο Τζακ Γκρίλις κόστισε 100 εκατομμύρια στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Τσέλσι απέκτησε (ξανά) τον Ρομέλου Λουκάκου. Ομως το καλοκαίρι στην Αγγλία ανήκει στη Γιουνάιτεντ, αφού ολοκλήρωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, κλέβοντάς τον μάλιστα μέσα από τα χέρια της Σίτι.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει η μεταγραφή του Ντάβιντ Αλαμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτές των Μέμφις Ντεπάι και Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα (αν και ο Αργεντινός προσπαθεί ήδη να σπάσει το συμβόλαιό του) και του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Kingbet.net σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες, καθώς και τον πίνακα των κορυφαίων μεταγραφών στα κύρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πρέμιερ Λιγκ

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Τζ. Γκρίλις Ε Αστον Βίλα Μάν. Σίτι
Κρ. Ρονάλντο Ε Γιουβέντους Μάντσεστερ Γ.
Ρ. Βαράν Α Ρεάλ Μ. Μάντσεστερ Γ.
Τζ. Σάντσο Ε Ντόρτμουντ Μάντσεστερ Γ.
Τ. Χίτον Τ Αστον Βίλα Μάντσεστερ Γ.
Ρ. Λουκάκου Ε Ιντερ Τσέλσι
Ιμπρ. Κονατέ Α Λειψία Λίβερπουλ
Γ. Βέστεργκαρντ Α Σαουθάμπτον Λέστερ
Π. Ντακά Ε Ζάλτσμπουργκ Λέστερ
Μπ. Σουμαρέ Μ Λιλ Λέστερ
Ρ. Μπέρτραντ Α Σαουθάμπτον Λέστερ
Κ. Ζουμά Α Τσέλσι Γουεστ Χαμ
Αλφ. Αρεολά Τ Παρί Σ.Ζ. Γουεστ Χαμ
Κρ. Ντόσον Α Γουότφορντ Γουεστ Χαμ
Κρ. Ρομέρο Α Αταλάντα Τότεναμ
Μπρ. Χιλ Ε Σεβίλλη Τότεναμ
Π. Γκολίνι Τ Αταλάντα Τότεναμ
Α. Ράμσντεϊλ Τ Σέφιλντ Γιουν. Αρσεναλ
Μ. Οντεγκααρντ Μ Ρεάλ Μ. Αρσεναλ
Μπ. Γουάιτ Α Μπράιτον Αρσεναλ
Αλ. Λοκονγκά Μ Αντερλεχτ Αρσεναλ
Ν. Ταβάρες Α Μπενφίκα Αρσεναλ
Κρ. Κλάεσον Τ Βαλερένγκα Λιντς
Τζ. Φίρπο Α Μπαρτσελόνα Λιντς
Τζ. Χάρισον Ε Μάν. Σίτι Λιντς
Ντ. Γκρέι Ε Λεβερκούζεν Εβερτον
Αντρ. Τάουνσεντ Ε Κρ. Πάλας Εβερτον
Ασ. Μπέγκοβιτς Τ Μπόρνμουθ Εβερτον
Αξ. Τουανζέμπε Α Μάντσεστερ Γ. Αστον Βίλα
Λ. Μπέιλι Ε Λεβερκούζεν Αστον Βίλα
Ντ. Ινγκς Ε Σαουθάμπτον Αστον Βίλα
Εμ. Μπουεντία Ε Νόριτς Αστον Βίλα
Ασλ. Γιανγκ Α Ιντερ Αστον Βίλα
Χ. Χουανγκ Ε Λειψία Γουλβς
Ρ. Νούρι Α Ανζέ Γουλβς
Ζ. Σα Τ Ολυμπιακός Γουλβς
Γ. Μοσκέρα Α Ατλ. Νασιονάλ Γουλβς
Μπ. Μπόλα Α Φέερβαρ Γουλβς
Φρ. Τρινκάο Ε Μπαρτσελόνα Γουλβς
Γ. Χιουζ Μ Γουότφορντ Κρ. Πάλας
Γ. Αντερσεν Α Λυών Κρ. Πάλας
Κ. Γκάλαχερ Μ Τσέλσι Κρ. Πάλας
Μ. Γκέχι Α Τσέλσι Κρ. Πάλας
Μ. Ολίσε Μ Ρέντινγκ Κρ. Πάλας
Ρ. Μάθιους Τ Σάντερλαντ Κρ. Πάλας
Τζ. Μόντες Μ Νιου Ινγκλαντ Κρ. Πάλας
Λιάνκο Α Τορίνο Σαουθάμπτον
Α. Αρμστρονγκ Ε Μπλάκμπερν Σαουθάμπτον
Αρμ. Μπρόια Ε Τσέλσι Σαουθάμπτον
Ρ. Περό Α Μπρεστ Σαουθάμπτον
Κ. Μιτόμα Ε Καβασάκι Μπράιτον
Εν. Μουέπου Μ Ζάλτσμπουργκ Μπράιτον
Κ. Σέρπερ Τ Αγιαξ Μπράιτον
Τζ. Γουίλκοκ Μ Αρσεναλ Νιούκαστλ
Μ. Κορνέ Α Λυών Μπέρνλι
Ν. Κόλινς Α Στόουκ Μπέρνλι
Τζ. Μπεντό Α Σκάνθορπ Μπέρνλι
Γ. Χένεσι Τ Κρ. Πάλας Μπέρνλι
Χρ. Τζόλης Ε ΠΑΟΚ Νόριτς
Τζ. Σάρτζεντ Ε Βέρντερ Νόριτς
Μ. Νόρμαν Μ Ροστόφ Νόριτς
Μ. Ράσιτσα Ε Βέρντερ Νόριτς
Μπ. Γκίμπσον Α Μπέρνλι Νόριτς
Μπρ. Ουίλιαμς Α Μάντσεστερ Γ. Νόριτς
Π. Μελού Μ Νις Νόριτς
Ανγκ. Γκαν Τ Σαουθάμπτον Νόριτς
Φλ. Κλαρκ Μ Πιτέρμπορο Νόριτς
Μπ. Γκίλμορ Μ Τσέλσι Νόριτς
Μ. Σισοκό Μ Τότεναμ Γουότφορντ
Οζ. Τουφάν Μ Φενέρμπαχτσε Γουότφορντ
Γ. Κούτσκα Μ Πάρμα Γουότφορντ
Ιμρ. Λουζά Μ Ναντ Γουότφορντ
Εμ. Ντένις Ε Μπριζ Γουότφορντ
Π. Ετέμπο Μ Στόουκ Γουότφορντ
Μ. Πόλοκ Α Γκρίμσμπι Γουότφορντ
Τζ. Κινγκ Ε Εβερτον Γουότφορντ
Ασλ. Φλέτσερ Ε Μίντλεσμπρο Γουότφορντ
Κ. Μπα Ε Ρότσντεϊλ Γουότφορντ
Ντ. Ρόουζ Α Τότεναμ Γουότφορντ
Αλβ. Φερνάντεθ Τ Ουέσκα Μπρέντφορντ
Γ. Βισά Ε Λοριάν Μπρέντφορντ
Φρ. Ονιέκα Μ Μίντιλαντ Μπρέντφορντ
Κρ. Αϊερ Α Σέλτικ Μπρέντφορντ

 

[stoiximan_desktop keimeno_etaireias=”Matchcombo: Συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα” width=”50%”]

 

Γερμανία

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Μ. Ζάμπιτσερ Μ Λειψία Μπάγερν
Ντ. Ουπαμεκάνο Α Λειψία Μπάγερν
Σβ. Ούρλαϊχ Τ Αμβούργο Μπάγερν
Ομ. Ρίτσαρντς Α Ρέντινγκ Μπάγερν
Αντρ. Σίλβα Ε Αϊντραχτ Φρ. Λειψία
Γ. Γκβάρντιολ Α Ντ. Ζάγκρεμπ Λειψία
Μπ. Χένριχς Α Μονακό Λειψία
Μ. Σιμακάν Α Στρασμπούρ Λειψία
Τζ. Κλαρκ Μ ΝΥ Ρ. Μπουλς Λειψία
Ντ. Μάλεν Ε Αϊντχόφεν Ντόρτμουντ
Γκρ. Κόμπελ Τ Στουτγκάρδη Ντόρτμουντ
Σ. Κουλιμπαλί Α Παρί ΣΖ Ντόρτμουντ
Αμπ. Καμαρά Μ Παρί ΣΖ Ντόρτμουντ
Ντ. Λουκεμπάκιο Ε Χέρτα Βόλφσμπουργκ
Λ. Βάντσμιντ Ε Μπενφίκα Βόλφσμπουργκ
Σ. Μπορνό Α Κολωνία Βόλφσμπουργκ
Φ. Νμέτσα Μ Μάν. Σίτι Βόλφσμπουργκ
Λ. Νμέτσα Ε Μάν. Σίτι Βόλφσμπουργκ
Αστ. Βρανξ Μ Μαλίν Βόλφσμπουργκ
Μ. Φίλιπ Ε Ντ. Μόσχας Βόλφσμπουργκ
Γ. Χονγκ Ε Ποχάνγκ Βόλφσμπουργκ
Γ. Χάουγκε Ε Μίλαν Αϊντραχτ Φρ.
Γ. Λίντστρεμ Μ Μπρόντμπι Αϊντραχτ Φρ.
Γ. Γκραλ Τ Στουτγκάρδη Αϊντραχτ Φρ.
Ρ. Μπορέ Ε Ρίβερ Πλέιτ Αϊντραχτ Φρ.
Φ. Μπλάνκο Ε Βαλένθια Αϊντραχτ Φρ.
Αμ. Αντλί Ε Τουλούζ Λεβερκούζεν
Ρ. Αντριχ Μ Ουνιόν Βερ. Λεβερκούζεν
Π. Χινκαπιέ Α Τάγερες Λεβερκούζεν
Οντ. Κοσονού Α Μπριζ Λεβερκούζεν
Μ. Μπάκερ Α Παρί ΣΖ Λεβερκούζεν
Αντ. Λούνεφ Τ Ζενίτ Λεβερκούζεν
Τ. Πούχαζ Α Λεχ Πόζναν Ουνιόν Βερ.
Φρ. Ρένεβ Τ Αϊντραχτ Φρ. Ουνιόν Βερ.
Ρ. Ντρόγκελεν Α Αμβούργο Ουνιόν Βερ.
Γ. Καντέ Μ Δρέσδη Ουνιόν Βερ.
Λ. Εζτουναλί Μ Μάιντς Ουνιόν Βερ.
Κ. Μπέρενς Ε Ζάντχαουζεν Ουνιόν Βερ.
Αντ. Φόλκζαμερ Ε Μπίλεφελντ Ουνιόν Βερ.
Π. Βζόλεκ Ε Λέγκια Ουνιόν Βερ.
Π. Γέκελ Α Γκρόιτερ Φιρτ Ουνιόν Βερ.
Γκ. Χαραγκούτσι Μ Ανόβερο Ουνιόν Βερ.
Ρ. Κεντρίρα Μ Αουγκσμπουργκ Ουνιόν Βερ.
Τ. Μπάουμγκαρτλ Α Αϊντχόφεν Ουνιόν Βερ.
Λ. Νετς Α Χέρτα Γκλάντμπαχ
Χ. Βολφ Μ Λειψία Γκλάντμπαχ
Εν. Μιλό Μ Μονακό Στουτγκάρδη
Φλ. Μίλερ Τ Μάιντς Στουτγκάρδη
Κρ. Φίλριχ Ε Πάντερμπορν Στουτγκάρδη
Ν. Αχαμαντά Μ Γιουβέντους Στουτγκάρδη
Ομ. Μαρμούς Ε Βόλφσμπουργκ Στουτγκάρδη
Ομ. Μπεγιάζ Μ Φενέρμπαχτσε Στουτγκάρδη
Ντ. Ράουμ Α Γκρόιτερ Φιρτ Χόφενχαϊμ
Αντζ. Στίλερ Μ Μπάγερν Χόφενχαϊμ
Ζ. Ρούντι Μ Σάλκε Χόφενχαϊμ
Αντ. Σταχ Μ Γκρόιτερ Φιρτ Μάιντς
Σ. Βίντμερ Α Βασιλεία Μάιντς
Αντ. Λουκόκι Α Μπίλεφελντ Μάιντς
Τζ. Λι Μ Χόλσταϊν Κίελ Μάιντς
Α. Ζεκίρι Ε Μπράιτον Αουγκσμπουργκ
Α. Μάιερ Μ Χέρτα Αουγκσμπουργκ
Λ. Γκίντερ Ε Μπάγερν Αουγκσμπουργκ
Ν. Ντορς Μ Γάνδη Αουγκσμπουργκ
Ντ. Κλάιν Τ Χόφενχαϊμ Αουγκσμπουργκ
Γ. Εκελενκαμπ Μ Αγιαξ Χέρτα
Ολ. Κρίστενσεν Τ Οντένσε Χέρτα
Ις. Μπελφοντίλ Ε Χόφενχαϊμ Χέρτα
Μ. Ρίχτερ Ε Αουγκσμπουργκ Χέρτα
Στ. Γιόβετιτς Ε Μονακό Χέρτα
Σ. Σερντάρ Μ Σάλκε Χέρτα
Κ. Μπόατενγκ Μ Μόντσα Χέρτα
Λ. Τσίμπορα Α Τζένοα Μπίλεφελντ
Στ. Καπίνο Τ Βέρντερ Βρ. Μπίλεφελντ
Π. Βίμερ Μ Αούστρια Β. Μπίλεφελντ
Ρ. Χακ Ε Νυρεμβέργη Μπίλεφελντ
Γκ. Ράμος Α Φεϊρένσε Μπίλεφελντ
Μπρ. Λάσμε Ε Σοσό Μπίλεφελντ
Μ. Οκουγκάβα Μ Ζάλτσμπουργκ Μπίλεφελντ
Φλ. Κρούγκερ Ε Αουε Μπίλεφελντ
Ζ. Βασιλειάδης Μ Πάντερμπορν Μπίλεφελντ
Αλ. Σεπφ Μ Σάλκε Μπίλεφελντ
Γ. Σέρα Ε Χόλσταϊν Κίελ Μπίλεφελντ
Μ. Εγκεσταϊν Μ Βέρντερ Βρ. Φράιμπουργκ
Λ. Κίλιαν Α Μάιντς Κολωνία
Μ. Σβέμπε Τ Μπρόντμπι Κολωνία
Ντ. Λιούμπιτσιτς Μ Ραπίντ Βιέννης Κολωνία
Τ. Χούμπερς Α Ανόβερο Κολωνία
Μ. Ουτ Ε Σάλκε Κολωνία
K. Σταφυλίδης Α Χόφενχαϊμ Μπόχουμ
Κρ. Ατζέι Ε Πάντερμπορν Μπόχουμ
Ζ. Πόλτερ Ε Φορτ. Σιτάρντ Μπόχουμ
Ελβ. Ρετσμπετσάι Μ Βόλφσμπουργκ Μπόχουμ
Π. Οστερχαγκε Μ Ντόρτμουντ Μπόχουμ
Μ. Εσερ Τ Ανόβερο Μπόχουμ
Εντ. Λέβεν Μ Χέρτα Μπόχουμ
Ζ. Ντουζιάκ Μ Αμβούργο Γκρόιτερ Φιρτ
Γ. Βίλεμς Α Αϊντραχτ Φρ. Γκρόιτερ Φιρτ
Μ. Κρίστιανσεν Μ Μάνχαϊμ Γκρόιτερ Φιρτ
Ν. Σόιφερτ Μ Μπίλεφελντ Γκρόιτερ Φιρτ
Γκ. Γιουνγκ Α Αμβούργο Γκρόιτερ Φιρτ
Γ. Νγκανγκάμ Ε Χέρτα Γκρόιτερ Φιρτ
Αντρ. Φάιν Μ Μπάγερν Γκρόιτερ Φιρτ
Γ. Χόουχμα Α Χόφενχαϊμ Γκρόιτερ Φιρτ

 

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά” width=”50%”]

 

Ιταλία

 

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Ντ. Ντάμφρις Α Αϊντχόφεν Ιντερ
Χ. Κορέα Ε Λάτσιο Ιντερ
Εντ. Τζέκο Ε Ρόμα Ιντερ
Μ. Νταρμιάν Α Πάρμα Ιντερ
Χ. Τσαλχάνογλου Μ Μίλαν Ιντερ
Αλ. Κορντάζ Τ Κροτόνε Ιντερ
Τ. Μπακαγιόκο Μ Τσέλσι Μίλαν
Π. Πελέγκρι Ε Μονακό Μίλαν
Αλ. Φλορέντσι Α Ρόμα Μίλαν
Φ. Τομόρι Α Τσέλσι Μίλαν
Μ. Μαϊνιάν Τ Λιλ Μίλαν
Σ. Τονάλι Μ Μπρέσια Μίλαν
Φ. Μπαλό-Τουρέ Α Μονακό Μίλαν
Μπρ. Ντίαθ Μ Ρεάλ Μ. Μίλαν
Ολ. Ζιρού Ε Τσέλσι Μίλαν
Ντ. Τζαπακόστα Α Τσέλσι Αταλάντα
Μ. Ντεμιράλ Α Γιουβέντους Αταλάντα
Μ. Λοβάτο Α Βερόνα Αταλάντα
Τζ. Πετσέλα Α Πάρμα Αταλάντα
Χ. Μούσο Τ Ουντινέζε Αταλάντα
Σ. Ματσόκι Ε Σουντιρόλ Αταλάντα
Κάιο Ζορζ Ε Σάντος Γιουβέντους
Μ. Λοκατέλι Μ Σασουόλο Γιουβέντους
Μ. Πολιτάνο Ε Ιντερ Νάπολι
Πέδρο Ε Ρόμα Λάτσιο
Τ. Μπάζιτς Μ Μπορντό Λάτσιο
Φ. Αντερσον Ε Γουεστ Χαμ Λάτσιο
Ντ. Καμένοβιτς Α Τσουκαρίτσκι Λάτσιο
Ελσ. Χισάι Α Νάπολι Λάτσιο
Τ. Αμπραχαμ Ε Τσέλσι Ρόμα
M. Bίνια Α Παλμέιρας Ρόμα
Ε. Σομουρόντοφ Ε Τζένοα Ρόμα
Ρ. Πατρίσιο Τ Γουλβς Ρόμα
Ρ. Ιμπάνιες Α Αταλάντα Ρόμα
Μπρ. Ρέινολντς Α Ντάλας Ρόμα
Ν. Σιαπακάσε Ε Πενιαρόλ Σασουόλο
Χ. Τραορέ Μ Εμπολι Σασουόλο
Τζ. Τόλιαν Α Ντόρτμουντ Σασουόλο
Μ. Λοπέζ Μ Μαρσέιγ Σασουόλο
Ερν. Τορεγκρόσα Ε Μπρέσια Σαμπντόρια
Αντ. Λα Γκουμίνα Ε Εμπολι Σαμπντόρια
Αντ. Καντρέβα Μ Ιντερ Σαμπντόρια
Μπ. Σούταλο Α Αταλάντα Βερόνα
Ιβ. Ιλιτς Μ Μάν. Σίτι Βερόνα
Τζ. Φραμπότα Α Γιουβέντους Βερόνα
Τζ. Σιμεόνε Ε Κάλιαρι Βερόνα
Αντ. Μπαράκ Μ Ουντινέζε Βερόνα
Τζ. Μανιάνι Α Σασουόλο Βερόνα
Φ. Τσεκερίνι Α Φιορεντίνα Βερόνα
Μ. Χόνγκλα Μ Αντβέρπ Βερόνα
Λ. Μοντιπό Τ Μπενεβέντο Βερόνα
Γ. Βάσκες Α Πούμας Τζένοα
Αλ. Βολιάκο Α Πορντενόνε Τζένοα
Ερμάνι Μ Πάρμα Τζένοα
Κ. Εκουμπάν Ε Τραμπζονσπόρ Τζένοα
Σ. Σιρίγκου Τ Τορίνο Τζένοα
Αλμπ. Παλεάρι Τ Τσιταντέλα Τζένοα
Αλ. Μπούσκα Ε Βίσλα Κρ. Τζένοα
Λ. Αντρεανάτσι Τ Μπρέσια Τζένοα
Στ. Σαμπέλι Α Εμπολι Τζένοα
Ζ. Βαντχόισντεν Α Ιντερ Τζένοα
Αρτ. Τεατέ Α Οστάνδη Μπολόνια
Μ. Αρναούτοβιτς Ε Σανγκάη Πορτ Μπολόνια
Μ. Μπάροου Ε Αταλάντα Μπολόνια
Κ. Μπονιφάτσι Α ΣΠΑΛ Μπολόνια
Αντ. Σουμαορό Α Λιλ Μπολόνια
Σ. φαν Χόιντονκ Ε Μπρεντά Μπολόνια
Κ. Ουρμπάνσκι Μ Λέγκια Γκντ. Μπολόνια
Φρ. Μπάρντι Τ Φροζινόνε Μπολόνια
Ι. Σακσές Ε Γουότφορντ Ουντινέζε
Λ. Σάμαρτζιτς Μ Λειψία Ουντινέζε
Μ. Σιλβέστρι Τ Βερόνα Ουντινέζε
Ντ. Παντέλι Τ Ιντερ Ουντινέζε
Ν. Πέρες Α Ατλέτικο Μ. Ουντινέζε
Ντ. Ουντόγκι Α Βερόνα Ουντινέζε
Αλβ. Οδριοθόλα Α Ρεάλ Μ. Φιορεντίνα
Λ. Τορέιρα Μ Αρσεναλ Φιορεντίνα
Μ. Νάσταζιτς Α Σάλκε Φιορεντίνα
Ν. Γκονσάλες Ε Στουτγκάρδη Φιορεντίνα
Ιγκόρ Α ΣΠΑΛ Φιορεντίνα
Γ. φαν Χέκε Α Μπράιτον Σπέτσια
Γ. Εσπινόζα Μ Φουενλαμπράδα Σπέτσια
Εμ. Χολμ Α Σοντερίσκε Σπέτσια
Εμπρ. Κόλι Ε Αταλάντα Σπέτσια
Β. Κοβαλένκο Μ Αταλάντα Σπέτσια
Σ. Μραζ Ε Εμπολι Σπέτσια
Κ. Αμιάν Α Τουλούζ Σπέτσια
Δ. Νικολάου Α Εμπολι Σπέτσια
Α. Σερ Μ Χάμαρμπι Σπέτσια
Λέο Σένα Μ Ατλ. Μινέιρο Σπέτσια
Π. Ζόβκο Τ Σαμπντόρια Σπέτσια
Π. Χριστόφ Α Φιορεντίνα Σπέτσια
Εμ. Κόρνβιγκ Μ Λίνγκμπι Σπέτσια
Ρ. Μάριν Μ Αγιαξ Κάλιαρι
Γκ. Τσάπα Α Πεσκάρα Κάλιαρι
Αντ. Ομπερτ Α Σαμπντόρια Κάλιαρι
Μπ. Ραντούνοβιτς Τ Αταλάντα Κάλιαρι
Τζ. Αλτάρε Α Τζένοα Κάλιαρι
Ντάλμπερτ Α Ιντερ Κάλιαρι
Κ. Στρόουτμαν Μ Μαρσέιγ Κάλιαρι
T. Πομπέγκα Μ Μίλαν Τορίνο
Μ. Πιάτσα Ε Γιουβέντους Τορίνο
Μ. Βάρμινγκ Ε Λίνγκμπι Τορίνο
Ντ. Στόικοβιτς Ε Παρτίζαν Τορίνο
Ελ. Μπερίσα Τ ΣΠΑΛ Τορίνο
Αντρ. Πιαμόντι Ε Ιντερ Εμπολι
Σ. Λουπέρτο Α Νάπολι Εμπολι
Π. Κουτρόνε Ε Γουλβς Εμπολι
Αρ. Ισμαΐλι Α Σπέτσια Εμπολι
Ρ. Μαρκίτσα Α Σασουόλο Εμπολι
Λ. Τονέλι Α Σαμπντόρια Εμπολι
Ρ. Φιαμότσι Α Λέτσε Εμπολι
Π. Στογιάνοβιτς Α Ντ. Ζάγκρεμπ Εμπολι
Ν. Χάας Μ Αταλάντα Εμπολι
Σ. Σανεστρέλι Α Αλμπινολέφε Εμπολι
Τζ. Κροτσάτα Μ Κροτόνε Εμπολι
Γρ. Κάστανος Μ Γιουβέντους Σαλερνιτάνα
Φ. Μπονατσόλι Ε Σαμπντόρια Σαλερνιτάνα
Μ. Ρουτζέρι Α Αταλάντα Σαλερνιτάνα
Ρ. Μπουλτάνι Μ Τριεστίνα Σαλερνιτάνα
Τζ. Ομπι Μ Κιέβο Σαλερνιτάνα
Στ. Στράντμπεργκ Α Ουράλ Σαλερνιτάνα
Μ. Καβιόν Μ Ασκολι Σαλερνιτάνα
Λ. Μπογκντάν Α Λιβόρνο Σαλερνιτάνα
Αντρ. Σκιαβόνε Μ Μπάρι Σαλερνιτάνα
Τ. Κούπιτς Μ Μπάρι Σαλερνιτάνα
Ν. Τσορτέα Α Αταλάντα Σαλερνιτάνα
Π. Γιαροζίνσκι Α Τζένοα Σαλερνιτάνα
Τ. Ανρί Ε Λέουβεν Βενέτσια
Ντ. Οκερέκε Ε Μπριζ Βενέτσια
Τζ. Μπούζιο Μ Κάνσας Σίτι Βενέτσια
Μ. Καλντάρα Α Μίλαν Βενέτσια
Α. Σίγκουρντσον Μ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βενέτσια
Τ. Τέσμαν Μ Ντάλας Βενέτσια
Ντ. Σνεγκ Α ΛΑΣΚ Λίντσερ Βενέτσια
Ντ. Περέτς Μ Μακάμπι Βενέτσια
Ντ. Χέιμανς Μ Μπέβερεν Βενέτσια
Ντ. Πετσίλε Μ Βανκούβερ Βενέτσια
Τ. Εμπουεχί Α Μπενφίκα Βενέτσια

 

[interwetten_desktop keimeno_etaireias=”Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης!” width=”50%”]

 

Ισπανία

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Ρ. ντε Πολ Μ Ουντινέζε Ατλέτικο Μ.
Μ. Κούνια Ε Χέρτα Ατλέτικο Μ.
Μπ. Λεκόμτ Τ Νάπολι Ατλέτικο Μ.
Μάρκος Πάουλο Ε Φλουμινένσε Ατλέτικο Μ.
Εμ. Ρογιάλ Α Μπέτις Μπαρτσελόνα
Μ. Ντεπάι Ε Λυών Μπαρτσελόνα
Σ. Αγουέρο Ε Μάν. Σίτι Μπαρτσελόνα
Ερ. Γκαρθία Α Μάν. Σίτι Μπαρτσελόνα
Ντ. Αλαμπα Α Μπάγερν Ρεάλ Μ.
Τ. Ντιλέινι Μ Ντόρτμουντ Σεβίλλη
Ρ. Μιρ Ε Γουλβς Σεβίλλη
Γκ. Μοντιέλ Α Ρίβερ Πλέιτ Σεβίλλη
Ερ. Λαμέλα Ε Τότεναμ Σεβίλλη
Μ. Ντμίτροβιτς Τ Εϊμπαρ Σεβίλλη
Αλ. Σέρλοτ Ε Λειψία Σοσιεδάδ
Ντ. Ρίκο Α Μπόρνμουθ Σοσιεδάδ
Μ. Ράιαν Τ Μπράιτον Σοσιεδάδ
Αρν. Ντανγιουμα Ε Μπόρνμουθ Βιγιαρεάλ
Χ. Φόιτ Α Τότεναμ Βιγιαρεάλ
Μπ. Ντιά Ε Ρεμς Βιγιαρεάλ
Α. Μαντί Α Μπέτις Βιγιαρεάλ
Βίλιαν Ζοζέ Ε Σοσιεδάδ Μπέτις
Χ. Πεσέλα Α Φιορεντίνα Μπέτις
Γ. Σαμπαλί Α Μπορντό Μπέτις
Ρ. Σίλβα Τ Γρανάδα Μπέτις
Αλ. Πέτσα Α Σοσιεδάδ Αθλ. Μπιλμπάο
Λ. Μαξιμιλιάνο Τ Σπόρτινγκ Λ. Γρανάδα
Λ. Αμπράμ Α Βέλες Γρανάδα
Κ. Μπάκα Ε Βιγιαρεάλ Γρανάδα
Μοντσού Μ Μπαρτσελόνα Γρανάδα
Τ. Γκαλιάρντο Ε Ιντερνασιονάλ Θέλτα
Χ. Γκαλάν Α Ουέσκα Θέλτα
Φρ. Σέρβι Ε Μπενφίκα Θέλτα
Μ. Ντιτούρο Τ Ουν. Τσίλε Θέλτα
Φλ. Αντόνε Ε Μπράιτον Κάντιθ
Αλβ. Χιμένεθ Ε Αλμπαθέτε Κάντιθ
Σ. Αρσαμέντια Α Σέρο Πορτένιο Κάντιθ
Τ. Αλαρκόν Μ Ο’ Χίγκινς Κάντιθ
Τζ. Λεντέσμα Τ Ροσάριο Σ. Κάντιθ
Β. Χαρογιάν Α Αστάνα Κάντιθ
Μανού Σάντσεθ Α Ατλέτικο Μ. Οσασούνα
Αντ. Μπούντιμιρ Ε Μαγιόρκα Οσασούνα
Ζ. Ραμάλιο Α Τζιρόνα Οσασούνα
Χοσέ Ανχελ Α Εϊμπαρ Οσασούνα
Χ. Αρέσο Α Αθλ. Μπιλμπάο Οσασούνα
Κ. Γκαρθία Ε Εϊμπαρ Οσασούνα
Ενρ. Φρανκέζα Α Βιγιαρεάλ Λεβάντε
Ρ. Σολδάδο Ε Γρανάδα Λεβάντε
Ρ. Μπρουγκέ Ε Ταραγόνα Λεβάντε
Μάρκος Αντρέ Ε Βαγιαδολίδ Βαλένθια
Γ. Μαμαρντασβίλι Τ Ντ. Τιφλίδας Βαλένθια
Ομ. Αντερέτε Α Χέρτα Βαλένθια
Σ. Ραμίρεθ Ε Ουέσκα Χετάφε
Κ. Αλένια Μ Μπαρτσελόνα Χετάφε
Στ. Μίτροβιτς Α Στρασμπούρ Χετάφε
Γ. Γιάνκτο Μ Σαμπντόρια Χετάφε
Ντ. Ποβέδα Ε Ατλέτικο Μ. Χετάφε
Βιτόλο Ε Ατλέτικο Μ. Χετάφε
Χ. Κουένκα Α Βιγιαρεάλ Χετάφε
Χ. Μασίας Ε Τσίβας Χετάφε
Μ. Σιλά Ε Τζιρόνα Αλαβές
Τ. Χάρα Ε Ιστρα Αλαβές
Φ. Πεγίστρι Ε Μάντσεστερ Γ. Αλαβές
Τ. Μόγια Μ Ατλέτικο Μ. Αλαβές
Φλ. Λεζέν Α Νιουκάστλ Αλαβές
Μ. Μιάζγκα Α Τσέλσι Αλαβές
Μ. Λουμ Μ Πόρτο Αλαβές
Ιβ. Μαρτίν Μ Βιγιαρεάλ Αλαβές
Μ. Γκαρθία Μ Σπ. Χιχόν Αλαβές
Ομ. Μασκαρέλ Μ Σάλκε Ελτσε
Ιβ. Μαρκόνε Μ Μπόκα Τζ. Ελτσε
Ντ. Μπενεντέτο Ε Μαρσέιγ Ελτσε
Λ. Μπογιέ Ε Τορίνο Ελτσε
Π. Μπίγας Α Εϊμπαρ Ελτσε
Εν. Ρόκο Α Καραγκιούμ Ελτσε
Κ. Κασίγια Τ Λιντς Ελτσε
Αλ. Βιδάλ Α Σεβίλλη Εσπανιόλ
Μ. Μορλάνες Μ Αλμερία Εσπανιόλ
Λ. Ντιμάτα Ε Αντερλεχτ Εσπανιόλ
Αλβ. Βαδίγιο Ε Θέλτα Εσπανιόλ
Μιγκελόν Α Βιγιαρεάλ Εσπανιόλ
Λ. Μορόν Ε Μπέτις Εσπανιόλ
Σ. Γκόμεθ Α Σεβίλλη Εσπανιόλ
Κ. Λι Μ Βαλένθια Μαγιόρκα
Φ. Νίνιο Ε Βιγιαρεάλ Μαγιόρκα
Ντ. Γκρέιφ Τ Σλόβαν Μπρ. Μαγιόρκα
Π. Μαφέο Α Στουτγκάρδη Μαγιόρκα
Χ. Κόστα Α Βιγιαρεάλ Μαγιόρκα
Ανχ. Ροντίγκεθ Ε Χετάφε Μαγιόρκα
Αμ. Ντιαγέ Ε Χέρτα Μαγιόρκα
Μ. Μερκελάνθ Ε Σοσιεδάδ Βαγεκάνο
Φρ. Γκαρθία Α Ρεάλ Μ. Βαγεκάνο
Ιβ. Μπάλιου Α Αλμερία Βαγεκάνο
Π. Σις Μ Φουενλαμπράδα Βαγεκάνο
Ρ. Ντεκά Μ Φουενλαμπράδα Βαγεκάνο

 

Γαλλία

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Λ. Μέσι Ε Μπαρτσελόνα Παρί ΣΖ
Ασρ. Χακίμι Α Ιντερ Παρί ΣΖ
Τζ. Ντοναρούμα Τ Μίλαν Παρί ΣΖ
Τζ. Βαϊνάλντουμ Μ Λίβερπουλ Παρί ΣΖ
Σ. Ράμος Α Ρεάλ Μ. Παρί ΣΖ
Αμ. Ονάνα Μ Αμβούργο Λιλ
Ι. Γκρμπιτς Τ Ατλέτικο Μ. Λιλ
Ζ. Λούκας Μ Λυών Μονακό
Μ. Μοαντού Ε Αλμααρ Μονακό
Ισμ. Γιάκομπς Ε Κολωνία Μονακό
Αλ. Νίμπελ Τ Μπάγερν Μονακό
Σ. Σακίρι Ε Λίβερπουλ Λυών
Εμερσον Α Τσέλσι Λυών
Ντ. Ντα Σίλβα Α Ρεν Λυών
Ενρίκε Α Βάσκο Λυών
Π. Λιρόλα Α Φιορεντίνα Μαρσέιγ
Ζέρσον Μ Φλαμένγκο Μαρσέιγ
Λ. Μπαλέρντι Α Ντόρτμουντ Μαρσέιγ
Λ. Πέρες Α Σάντος Μαρσέιγ
Κ. Φουέντε Ε Μπαρτσελόνα Μαρσέιγ
Π. Λόπεθ Τ Ρόμα Μαρσέιγ
Τσ. Ιντέρ Ε Ρόμα Μαρσέιγ
Μ. Γκεντουζί Μ Αρσεναλ Μαρσέιγ
Ντ. Αλεμντάρ Τ Καϊσέρισπορ Ρεν
Μπ. Σανταμαρία Μ Φράιμπουργκ Ρεν
Λ. Μπαντέ Α Λανς Ρεν
Κ. Σουλεμανά Ε Νόρτζελαντ Ρεν
Λ. Μάγερ Μ Ντιν. Ζάγκρεμπ Ρεν
Μπ. Μέλινγκ Α Νιμ Ρεν
Κ. Ντάνσο Α Αουγκσμπουργκ Λανς
Πρ. Φρανκόφσκι Ε Σικάγο Φάιαρ Λανς
Γκ. Κακουτά Μ Αμιάν Λανς
Ντ. Μασάδο Α Τουλούζ Λανς
Β. Φαρίνιες Τ Μιγιονάριος Λανς
Β. Σαΐντ Ε Τουλούζ Λανς
Β. Λενσιέ Τ Ναντ Λανς
Κρ. Βου Α Νανσί Λανς
Μ. Καμαρά Μ Ντακάρ Σακρέ Λανς
Τούλερ Α Φλαμένγκο Μονπελιέ
Λ. Λερουά Μ Σατορού Μονπελιέ
Α. Ντελόρ Ε Μονπελιέ Νις
Μ. Μπούλκα Τ Παρί Σ.Ζ. Νις
Μ. Λεμινά Μ Σαουθάμπτον Νις
Π. Ροσάριο Μ Αϊντχόφεν Νις
Κ. Στενγκς Ε Αλμααρ Νις
Ζ. Τοντιμπό Α Μπαρτσελόνα Νις
Μ. Μπαρντ Α Λυών Νις
Ζ. Ν’Γκεσάν Μ Αμπιτζάν Νις
Γ. Κλάιφερτ Ε Ρόμα Νις
Αλμπ. Ελις Ε Μποαβίστα Μπορντό
Τ. Πεμπελέ Α Παρί Σ.Ζ. Μπορντό
Ρ. Μάνγκας Α Μποαβίστα Μπορντό
Φρανσέρζιο Μ Σπ. Μπράγκα Μπορντό
Γκ. Μενσά Α Ζάλτσμπουργκ Μπορντό
Σ. Νιακατέ Μ Τότεναμ Μετς
Αμ. Μπασί Α Γκινγκάμ Μετς
Σ. Αλακούς Μ Νανσί Μετς
Λ. Ζοζέφ Α Νιμ Μετς
Μπ. Μεντί Ε Λε Πι Μετς
Αζ. Ουναΐ Μ Ναντ Ανζέ
Ν. Πενετό Μ Αβάνς Ανζέ
Μ. φαν Μπέρχεν Τ Σαρλερουά Ρεμς
Αντρ. Γκραβιγιόν Ε Χέρενφεν Ρεμς
Κ. Φίλα Α Ιντερ Ρεμς
Κ. Γκαμεϊρό Α Λέχια Γκντ. Στρασμπούρ
Λ. Περέν Ε Βαλένθια Στρασμπούρ
Ζ. Αολού Α Μαρσέιγ Στρασμπούρ
Ιγκ. Σίλβα Μ Μονακό Στρασμπούρ
Μ. Μπιζότ Α Οσιγιεκ Λοριάν
Λ. Μπρασιέ Τ Αλμααρ Μπρεστ
Γ. Ούρονεν Α Ρεν Μπρεστ
Γκρ. Κουντέρ Α Γκενκ Μπρεστ
Οσμ. Μπουκαρί Τ Αμιάν Μπρεστ
Αλμπ. Λαφόν Ε Γάνδη Ναντ
Ρ. Ντεσάμ Τ Φιορεντίνα Ναντ
Β. Σιπριέν Τ Σαρλερουά Ναντ
Γ. Κονέ Μ Πάρμα Ναντ
Ζ. Μπιανκόν Α Λυών Τρουά
Μ. Μπαλντέ Α Μονακό Τρουά
Μετίνιο Ε Ντιζόν Τρουά
Ρ. Ριπό Μ Φλουμινένσε Τρουά
Ρ. Κουαμέ Μ Νιμ Τρουά
Ζ. Μουλάν Μ Λιλ Τρουά
Μ. Κουχάρεβιτς Τ Σεντ Ετιέν Τρουά
Ν. Σαντλί Ε Ρουχ Λβοβ Τρουά
Ι. Καμπορέ Ε Νιμ Τρουά
Ζ. Μπιλόνγκ Α Μάν. Σίτι Τρουά
Οριόλ Μπουσκέτς Μ Μπαρτσελόνα Κλερμόν
Σ. Καουΐ Α Μπενεβέντο Κλερμόν
Ελμπ. Ρασάνι Μ Μαρσέιγ Κλερμόν
Τ. Τουρκμέν Ε Ερζουρούμ Κλερμόν
Σ. Σαμέντ Μ Λεβερκούζεν Κλερμόν
Α. Μεντί Μ Αμπιτζάν Κλερμόν

 

[bwin_desktop keimeno_etaireias=”Auto Cash Out* - Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου” width=”50%”]

 

Ελλάδα

 

Παίκτης  Θ.  Από Σε
Ρόνι Λόπες Ε Σεβίλλη Ολυμπιακός
Μ. Καρμπόβνικ Α Μπράιτον Ολυμπιακός
Μ. Κανέ Μ Νέφτσι Μπακού Ολυμπιακός
 Π. Κουντέ Μ Μάιντζ Ολυμπιακός
Τ. Βατσλίκ Τ Σεβίλλη Ολυμπιακός
Αντρ. Γκαλιάνι Μ Νότιγχαμ Ολυμπιακός
Ανρ. Ονιεκούρου Ε Μονακό Ολυμπιακός
Αγκ. Καμαρά Ε Λιλ Ολυμπιακός
 Αλγκ. Μπα Ε Ρενεσάνς Ολυμπιακός
 Τ. Σοάρες Ε Τιανζίν Ολυμπιακός
Σίντκλεϊ Α Ντινάμο Κιέβου ΠΑΟΚ
Τσ. Ακπομ Ε Μίντλεσμπρο ΠΑΟΚ
Γ. Κούρτιτς Μ Πάρμα ΠΑΟΚ
Π. Τζίμας Μ Αστέρας Τρ. ΠΑΟΚ
Ν. Ολιβέιρα Ε ΑΕΚ ΠΑΟΚ
 Λ. Τέιλορ Α Ντνίπρο ΠΑΟΚ
Αμπ. Καμαρά Ε Φούλαμ Αρης
Χ. Ιτούρμπε Ε Πούμας Αρης
Λουμόρ Α Σπόρτινγκ Λ. Αρης
 Ιζ. Χαΐροβιτς Ε Ντινάμο Ζ. Αρης
Μπ. Ντιαγέ Ε Στόουκ Αρης
 Ντένις Τ Ζιλ Βιθέντε Αρης
Στ. Τσούμπερ Μ Αϊντραχτ Φρ. ΑΕΚ
Ν. Αμραμπάτ Ε Αλ-Νασρ ΑΕΚ
Κλ. Μισελέν Α Λανς ΑΕΚ
Ε. Χαϊσάφι Α Σεπαχάν ΑΕΚ
Ντ. Λε Ταλέκ Μ Μονπελιέ ΑΕΚ
 Σ. Αραούχο Ε Λας Πάλμας ΑΕΚ
Ογκν. Βράνιες Α Αντερλεχτ ΑΕΚ
 Τσ. Στάνκοβιτς Τ Σάλτσμπουργκ ΑΕΚ
 Γ. Τζαβέλλας Α Αλάνιασπορ ΑΕΚ
 Γ. Μήτογλου Α Βόλος ΑΕΚ
Μ. Βιτάλ Μ Κορίνθιανς ΠΑΟ
Ρ. Λούντκβιστ Μ Χρόνινγκεν ΠΑΟ
Ζ. Σαρλίγια Α Ανκαραγκιουτσού ΠΑΟ
 Ρ. Πέρεθ Μ Λεγανές ΠΑΟ
 Γ. Κώτσιρας Α Αστέρας Τρ. ΠΑΟ
Ντ. Σανταφέ Μ Οσασούνα Αστέρας Τρ.
Α. Μπενίτο Ε Νουμάνθια Αστέρας Τρ.
Ντ. Καρμόνα Α Μπέτις Αστέρας Τρ.
Π. Ατιένθα Α Σαραγόσα Αστέρας Τρ.
 Κ. Σόνι Ε Τζιρόνα Αστέρας Τρ.
Φ. Ρομέρο Α Λίβερπουλ Μοντ. Βόλος
Π. Φερνάντες Μ Καστεγιόν Βόλος
Κ. Βοϊτκόφσκι Μ Γιαγκελόνια Βόλος
Γ. Κούζντρα Α Βάρτα Βόλος
Κ. Ροσέρο Μ Σάντα Λουσία Βόλος
Ε. Πουρίτα Α Σαν Μαρτίν Βόλος
Ν. Ορός Μ Ρασίνγκ Βόλος
Αλ. Σοάρες Μ Μορεϊρένσε Βόλος
Αντρ. Ρεγκατίν Ε Αλτάι Βόλος
 Τ. φαν Βέερτ Ε Ααλμποργκ Βόλος
 Μ. Κότνικ Τ Μπρέσια Βόλος
 Λ. Γκουλέν Α Ανκαρασπόρ Βόλος
 Ζ. Ρινέρ Α Κάντιθ Βόλος
Ντ. Καστεγιάνο Α Ερ. Αστέρας Ατρόμητος
Τζ. Ντένιτς Μ Απόλλων Λεμ. Ατρόμητος
Κ. Πίριτς Τ Μάριμπορ Ατρόμητος
Β. Κλωναρίδης Ε ΑΠΟΕΛ Ατρόμητος
 Αλ. Καρτάλης Μ ΠΑΣ Γιάννινα Ατρόμητος
 Τ. Μπεντινέλι Ε Απόλλων Ατρόμητος
 Ευθ. Κουλούρης Ε Τουλούζ Ατρόμητος
 Στ. Βασιλαντωνόπουλος Α ΑΕΚ Ατρόμητος
Σ. Σπιριντόνοβιτς Ε Ερ. Αστέρας Ατρόμητος
 Μ. Πιζάνο  Ε Αρχεντίνος Τζ Ατρόμητος
 Δ. Χατζηισαΐας Α Ρίζεσπορ Ατρόμητος
Π. Τριάδης Μ Νορθίστ ΠΑΣ Γιάννινα
Δ. Καραγιάννης Α Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα
Γ. Σνάιντερ Ε Ρέγκενσμπουργκ ΠΑΣ Γιάννινα
Β. Σούλης Τ Παναχαϊκή ΠΑΣ Γιάννινα
Μ. Γκαρντάφσκι Α Κρακόβια ΠΑΣ Γιάννινα
X. Περέα Ε ΠΑΟ ΠΑΣ Γιάννινα
Π. Κόντε Ε Αλ Ντάφρια ΠΑΣ Γιάννινα
 Ζ. Τουτουαρίμα Α Ντε Γράαφ Απόλλων
 Ν. Μαρτίνες Μ Βόλος Απόλλων
 Γ. Παμλίδης Ε ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων
Α. Ντεντάκης Α Βόλος Απόλλων
Γ. Παπαγεωργίου Μ Εθνικός Αχνας Απόλλων
Ηλ. Κυρίτσης Τ Καβάλα Απόλλων
Φ. Κάστρο Μ ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων
Φ. Ματέι Μ Απόλλων Λεμ. Απόλλων
Γ. Σαχλί Μ Κάσπι Απόλλων
Μπ. Σαράνοφ Τ Καραγκιουμρούκ Λαμία
Θ. Γκαραβέλης Τ Βόλος Λαμία
 Γ. Μανούσος Ε Ατρόμητος Λαμία
Χ. Ελευθεριάδης Μ Παναχαϊκή Λαμία
 Σ. Γκέντσογλου Μ Αλ Αμπνταλάχ Λαμία
Κ. Νούνιες Μ Καρταχίνες Λαμία
Γ. Μανουσάκης Ε Εργοτέλης Λαμία
Κ. Μαζουλουξής Τ Εργοτέλης Λαμία
Φλ. Ντουρμισάι Ε Ολυμπιακός ΟΦΗ
Ντ. Επασί Τ Λαμία ΟΦΗ
Φ. Γκαγιέγκος Μ Σαν Λουίς ΟΦΗ
Μ. φαν Ντάουνεν Ε Ζβόλε ΟΦΗ
Τζ. Τοράλ Μ Μπέρμιγχαμ ΟΦΗ
Μπ. Καμάου Μ Γουεστ Σίδνεϊ ΟΦΗ
 Τρ. Πασαλίδης Α Αστέρας Τρ. ΟΦΗ
Μπ. Βργκοτς Α Ανόρθωση Παναιτωλικός
Ντ. Φλόρες Μ Ολίμπια Παναιτωλικός
Γ. Μπακαδήμας Α Αναγέννηση Καρδ. Παναιτωλικός
Μπ. Γούι Α Πλατένσε Παναιτωλικός
Ντ. Ροντρίγκες Τ Ντεφένσα Παναιτωλικός
Ρ. Γκεστεντέ Ε Μελβούρνη Παναιτωλικός
Ντ. Κορνέλιους Α Βανκούβερ Παναιτωλικός
Τζ. Μορσάι Μ Ντινάμο Βουκ. Παναιτωλικός
Κ. Αποστολάκης Α ΑΠΟΕΛ Παναιτωλικός
 Δ. Χουχούμης Α Απόλλων  Παναιτωλικός 
Α. Μπουένο Ε Βόλος Ιωνικός
Ζ. Καμπράλ Μ Πάφος Ιωνικός
Λουάν Α Πέλτεν Ιωνικός
Τουράμ Ε Τούζλασπορ Ιωνικός
Ντάλσιο Μ Παναιτωλικός Ιωνικός
Ν. Βαφέας Α ΟΦΗ Ιωνικός
Σ. Σάντσες Α Βόλος Ιωνικός
Ντ. Ντελγάδο Α Μεντεγίν Ιωνικός
Γ. Μύγας Α Λεβαδειακός Ιωνικός
Γ. Βαλεριάνος Α Πάφος Ιωνικός
Ρ. Λένις Ε Ουν. Τσίλε Ιωνικός
Γ. Ιατρούδης Ε Φόλενταμ Ιωνικός
Θ. Μαχαίρας Ε ΑΕΚ Ιωνικός
Γ. Κιακός Α Βόλος Ιωνικός
 Αλ. Ρομαό Μ Γκινγκάμπ Ιωνικός
Α. Αοσμάν Μ Χέρμανσταντ Ιωνικός
 Γ. Μίγκας Α Λεβαδειακός Ιωνικός
 Β. Μπάσα Μ Βίσλα Κρακ. Ιωνικός
 Λ. Χουτεσιώτης Τ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip