Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15.10.24|17:00

Kingbet Kingbet

Παρί - Παναθηναϊκός Live Streaming (15/10)

παρί-παναθηναϊκός-live-streaming-15-10-302229

Λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου, οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν την Παρί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ευρωλίγκα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους παίκτες του στο πρώτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στη σεζόν να βγάζουν για μία ακόμη φορά χαρακτήρα και να επικρατούν με σχετική άνεση των Γερμανών (94-79). 

Ημερομηνία έναρξης: 15/10

Ώρα έναρξης: 21:30

Γήπεδο: AccorHotels Arena

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports 5

Παρί – Παναθηναϊκός Live Streaming (15/10)

Εκ των διακριθέντων για το «τριφύλλι» για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Ματίας Λεσόρ (22 π., 6 ριμπ., 1 ασίστ, 1 μπλοκ), ο οποίος κλήθηκε να μείνει στο παρκέ για 27’ λεπτά. Εκεί έδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους σέντερ της λίγκας, αφού ήταν πληθωρικός, ενώ βγήκε μπροστά σε σημεία που ο Παναθηναϊκός το είχε ανάγκη. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Άξιοι συμπαραστάτες του Γάλλου σέντερ ήταν οι Κέντρικ Ναν (17 π., 4 ριμπ., 7 ασίστ) και Τζέριαν Γκραντ (11 π., 3 ριμπ. 2 ασίστ), ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (12 π., 11 ριμπ.), ο οποίος πραγματοποίησε double-double και κατα πως φαίνεται θα παίξει κομβικό ρόλο στο φετινό Παναθηναϊκό.

Στον Ισπανό φόργουορντ αναφέρθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ο κόουτς Αταμάν, καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βάσει στατιστικής ο Λεσόρ ήταν ο ΜVP της αναμέτρησης, όμως ο Χουάντσο ήταν εξίσου καλός. 

Παρί - Παναθηναϊκός Live Streaming (15/10)

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα ότι ο Γιουρτσεβέν θα δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση στο Παρίσι, καθώς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός. 

ΠΑΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming (15/10)

Στο πλαίσιο της Media Day κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ετοιμότητα του Τούρκου σέντερ, για το ματς με τον ΠΑΟΚ και φυσικά για το ματς με την Παρί. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το Παρίσι. Παίζουν πρώτη φορά στην EuroLeague, έχουν προοπτικές. Έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξαν καλά με την Αρμάνι. Έχουν τον Τι Τζέι Σορτς που είναι το “κλειδί” της επίθεσής τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι πιστεύω πως το παιχνίδι στο Παρίσι θα είναι δύσκολο για κάθε ομάδα. Οπότε είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.» 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το αν είναι επικίνδυνη η Παρί: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα. Για τους αντιπάλους, το να παίζουν απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι ξεχωριστό παιχνίδι πάντα»

Για τον Γιούρτσεβεν: «Είναι μια χαρά, χθες μου είπε ότι ένιωθε καλά στην προπόνηση. Αν δε νιώσει κάτι στη σημερινή προπόνηση θα είναι κανονικά στο παιχνίδι».

Pari – Panathinaikos Live Streaming

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Το κίνητρο για την EuroLeague είναι διαφορετικό. Στο Βερολίνο παίξαμε καλό μπάσκετ σε ορισμένες στιγμές, με την Μπάγερν παίξαμε καλά. Ακόμα και πέρσι μετά τα παιχνίδια της EuroLeague είχαν προβλήματα αρκετές ομάδες με το πρωτάθλημα.

Τζέριαν Γκραντ

 

Με τον ΠΑΟΚ δε βρήκαμε το κίνητρο σε ένα άδειο γήπεδο. Δεν ήμασταν καλοί. Στην EuroLeague υπάρχει διαφορετικό κίνητρο, σε δύο μεγάλα γήπεδα και οι παίκτες μας θα νιώσουν μεγαλύτερη ευθύνη και θα έχουν κίνητρο. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι».

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον σημερινό αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τους παίκτες κλειδιά, αλλά και στη συνολική εικόνα των «πρασίνων» μέχρι στιγμής στη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το το ματς κόντρα στην Παρί: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στην EuroLeague. Σε κάθε ματς μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις στην EuroLeague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Για το τι έχουν ξεχωρίσει από τους Γάλλους: «Από αυτό που είδα έπαιζαν γρήγορα. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα. Αυτό πρέπει να κάνουμε». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip