Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

11.10.24|17:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Live Streaming (11/10)

ολυμπιακός-ζαλγκίρις-live-streaming-11-10-332790

Έτοιμος για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του είναι ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ευρωλίγκα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη στη φιλοξενία της Φενέρμπαχτσε, μετά από μία μέτρια εμφάνιση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να μην πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ ήταν εμφανές ότι δεν έχουν γίνει ακόμα ξεκάθαροι οι ρόλοι που θα έχει ο κάθε παίκτης στη ροή του αγώνα. 

Ημερομηνία έναρξης: 11/10

Ώρα έναρξης: 21:15

Γήπεδο: ΣΕΦ

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports Prime 

Παράλληλα, οι Πειραιώτες πλήρωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αστοχία τους στο τρίποντο (4/20 – 20%), με τον Σάσα Βεζένκοφ να μην κάνει μία καλή εμφάνιση για τα δεδομένα του (11 π., 4 ριμπ. και μόλις 1/2 τρίποντα) και τους Τάιλερ Ντόρσεϊ (6 π., 1 ασίστ) και Εβάν Φουρνιέ (5 π., 1 ασίστ) να μένουν σε ρηχά νερά.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Live Streaming

«Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε», δήλωσε ο κόουτς Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Εκ των διακριθέντων ήταν ο Σακίλ Μακίσικ (13 π., 2 ριμπ., 2 ασίστ) και ο Μόουζες Ράιτ (15 π., 7 ριμπ., 1 ασίστ). Βέβαια, παρά την καλή εμφάνιση του Ράιτ οι απουσίες του Ολυμπιακού στη θέση του σέντερ (Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ) αποδείχθηκαν πολύ σημαντικές.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό ο Γάλλος σέντερ έχει αρχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και μπορεί να μην υπολογίζεται για σήμερα, όμως η επιστροφή του αναμένεται να συμβεί νωρίτερα από ότι ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις. 

Την ίδια ώρα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει εκτός, ενώ η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ στο σημερινό ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Σέρβος ταλαιπωρείται από μία ίωση και έμεινε εκτός της χθεσινής (10/10) προπόνησης.

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Live Streaming (11/10)

Εκεί στάθηκε μεταξύ άλλων και ο Ράιτ στις δηλώσεις που παραχώρησε στη Media Day, στο πλαίσιο της αναμέτρησης κόντρα στη Ζαλγκίρις. Πιο αναλυτικά είπε: 

Για την θέση του σέντερ και την επιστροφή του Φαλ: «Δεν είμαι μόνος, έχω τον Πετρούσεφ που τον εμπιστεύομαι. Ο Μους επιστρέφει σιγά – σιγά όταν θα είναι απόλυτα υγιής θα είναι μαζί μας στα παιχνίδια, ανυπομονώ γι’ αυτό. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Φίλιπ και είμαι ΟΚ».

Για τον αγώνα με την Ζάλγκιρις:«Όπως λέει και ο κόουτς είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming (11/10)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας και εκείνος στη Media Day αναφέρθηκε στο ματς με τη Ζαλγκίρις, στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο παιχνίδι με τη Φενέρ, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα όσο συμπαγής θα ήθελε λόγω των πολλών καινούργιων παικτών και των σημαντικών απουσιών. Αναλυτικά ανέφερε: 

Για τον αγώνα με την Ζάλγκιρις και το προφίλ της λιθουανικής ομάδας: «Η εικόνα που έδειξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν ενθαρρυντική για την εκείνη. Έπαιξε με μεγάλη επιθετικότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου και κυρίως στην άμυνα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Έπαιξαν πολύ σκληρά και νιώθω ότι οι αντίπαλοι δεν το περίμεναν τόσο πολύ. Έκαναν εννέα κλεψίματα στην μπάλα τα οποία κατέληξαν σε τρανζίσιον. Βάζουν τα χέρια τους στην μπάλα, γενικά επιτίθενται πολύ στην μπάλα, προστατεύουν το καλάθι τους.

Έχουν και μερικούς τοπ επιπέδου αμυντικούς παίκτες στο “4”, στο “5” και στην περιφέρεια. Αυτό που πρέπει λοιπόν εμείς να ματσάρουμε είναι η επιθετικότητα, το physicality που θα επιβάλουν στο παιχνίδι. Είναι ένα ματς που ο αντίπαλος δεν προϊδεάζει για σκληρό παιχνίδι, αλλά θα είναι ένα σκληρό ματς».

Olympiacos – Zalgiris Live Streaming

Για τα χαμένα ριμπάουντ στην πρεμιέρα της Euroleague και το πώς μπορεί να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός σε αυτό τον τομέα: «Τα χαμένα ριμπάουντ είναι από τη μια ένα κομμάτι πνευματικό, είναι όμως και ουσιαστικό γιατί λείπουν οι δύο κορυφαίοι ριμπάουντερς της ομάδας. Ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ θεωρητικά θα λύσουν ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος. Βέβαια πολλά ριμπάουντ ήταν μακρινά, είχαν σχέση με συμμετοχή από πολλούς παίκτες.

Γιώργος Μπαρτζώκας

Το ζήτημα αυτή την στιγμή είναι η σκληρότητα. Η Ευρωλίγκα είναι μια λίγκα τέτοια που το ταλέντο είναι σημαντικό, αλλά επειδή υπάρχουν σίγουρα πολλοί καλοί παίκτες, καλοί προπονητές, στην τελική είναι μια λίγκα που παίζεται πολύ σκληρό μπάσκετ από την πρώτη αγωνιστική όχι μόνο στο τέλος και στα playoff.

Οπότε αυτό είναι το ζητούμενο, ότι πρέπει σε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες να πας πρώτος, να έχεις διάθεση, να έχουν διάθεση όλοι να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Εμείς είμαστε αυτή την εποχή σε διαδικασία βελτίωσης, δεν είμαστε τόσο συμπαγείς όσο θα έπρεπε. Νομίζω είναι φυσιολογικό, έχουμε καινούργιους παίκτες, ο καθένας πάει να αναγνωρίσει το παιχνίδι του άλλου και αυτό μας κάνει πιο διστακτικούς, πιο αναποφάσιστους».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το πότε πιστεύει πως θα βγει στο παρκέ αυτό που έχει στο μυαλό του: «Δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά γιατί καταρχήν έχει σχέση με το πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Αυτή την στιγμή οι προπονήσεις μας έχουν μεγάλη ένταση αλλά δεν μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Για το πότε πιστεύει πως θα βγει στο παρκέ αυτό που έχει στο μυαλό του: “Δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά γιατί καταρχήν έχει σχέση με το πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Αυτή την στιγμή οι προπονήσεις μας έχουν μεγάλη ένταση αλλά δεν μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip