Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15.10.24|16:45

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming (15/10)

ολυμπιακός-αρμάνι-μιλάνο-live-streaming-15-10-333451

Έτοιμος να υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά την πρώτη του νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν έστω και αγχωτικά να σπάσουν το ρόδι και να επικρατήσουν των Λιθουανών με 74-68, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το ματς σε πολύ μεγάλο βαθμό κρίθηκε στην πρώτη περίοδο, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με καλή άμυνα κράτησαν τη Ζαλγκίρις μόλις στους 6 πόντους, την ίδια ώρα που οι ίδιοι σκόραραν 21. 

Ημερομηνία έναρξης: 15/10

Ώρα έναρξης: 21:15

Γήπεδο: ΣΕΦ

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports 4

Οι διακριθέντες της αναμέτρησης ήταν οι Σάσα Βεζένκοφ (17 π., 11 ριμπ., 1 ασίστ) και Εβάν Φουρνιέ (15 π., 5 ριμπ.), με τους υπόλοιπους παίκτες να κινούνται σε ρηχά νερά. Εξαίρεση αποτελεί ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας και μπορεί τα στατιστικά του να ήταν φτωχά (2 π., 1 ασίστ σε 6’), ωστόσο έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα όσο έμεινε στο παρκέ. 

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Φαλ μπήκε στην αποστολή έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί, όμως τα πολλά μαζεμένα φάουλ των Μόουζες Ράιτ (2 π., 6 ριμπ., 1 ασίστ) και Φίλιπ Πετρούσεφ (8 π., 3 ριμπ., 1 ασίστ) ανάγκασαν τον κόουτς Μπαρτζώκα να τον επιστρατεύσει. Στα μόλις 6΄ λεπτά που αγωνίστηκε ο Γάλλος σέντερ ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στην επίθεση συνεργάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του. 

Σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήρε και το σαββατοκύριακο κόντρα στον Άρη. Εκεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αναζήτησης για το πως θα μπορέσει μέσα σε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ να βρει η ομάδα του χημεία, αποφάσισε να κινηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Έτσι, ξεκίνησε μαζί στη βασική πεντάδα τους Γουόκαπ, Φουρνιέ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ. Άπαντες δικαίωσαν τον Έλληνα τεχνικό για την επιλογή του, καθώς ήταν καταιγιστική και στις δύο μεριές του παρκέ. Ο Φαλ στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλός (9 π., 3 ρμπ., 3 ασίστ, 2 μπλοκ) και έδειξε ότι είναι έτοιμος.

Από την άλλη μεριά, απουσίαζαν από την αναμέτρηση της Κυριακής οι Πετρούσεφ και Γουίλιαμς Γκος. Ο Σέρβος ψηλός ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί ενόψει της «διαβολοβδομάδας», ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τη Ζαλγκίρις και αναμένεται σήμερα να προφυλαχθεί. 

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming (15/10)

Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από ένα μήνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ωστόσο να δηλώνει πως χρειάζεται περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα για να επιστρέψει σε φουλ δράση. 

Για τις επιστροφές των συμπαικτών του μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος εκτός των άλλων μίλησε και για την ιδιαιτερότητα της χρονιάς λόγω της επετείου των 100 χρόνων του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα είπε: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming (15/10)

Για τις επιστροφές των Φαλ και Μιλουτίνοφ και τον ανταγωνισμό για μια θέση στην 12άδα: «Αυτό είναι ευτύχημα και για τον κόουτς πρωτίστως, αλλά και για την ομάδα ως γενικότερο καλό. Όταν έχεις 15 ισάξιους να παλεύουν για μια θέση στην δωδεκάδα, σημαίνει ότι η ποιότητα της προπόνησης ανεβαίνει γιατί κανείς δεν νιώθει σίγουρος για την θέση του. Όλο αυτό βγαίνει ως αποτέλεσμα αυτή η ομάδα να βελτιώνεται και να γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Είναι μια ευχάριστη κατάσταση που όλοι την θέλουμε και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας»

Για τον κόσμο και την επέτειο των 100 χρόνων: «Είναι η ομάδα, είναι η συγκυρία των 100 χρόνων, είναι πάρα πολλά τα πράγματα που μας κάνουν να θέλουμε να τιμήσουμε τον σύλλογο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δίνει το παρών, είναι εδώ μας στηρίζει και είναι κομμάτι των επιτυχιών των τελευταίων τριών χρόνων, αλλά φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στο πλαίσιο της Media Day μίλησε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος κλήθηκε για ακόμα μία φορά να απαντήσει στο πως σκοπεύει να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ της ομάδας, ενώ φυσικά μίλησε και το σημερινό ματς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι και το αν η ομάδα έχει φτάσει στα κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητα: «Η ομάδα όσο μπορεί είναι έτοιμη. Μέχρι χθες το βράδυ παίζαμε και είχαμε μόλις μία μέρα να προετοιμαστούμε. Αυτό είναι καθεστώς για όλες τις ομάδες. Όχι ιδιαίτερος χρόνος για προετοιμασία. Μένουμε πιστοί στην τακτική μας και βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα».

Olympiacos – Armani Milano Live Streaming

Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα όλοι. Προφανώς με την επιστροφή του Φαλ δείξαμε τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την καλή κυκλοφορία της μπάλας και με το ότι είναι ένας εύκολος στόχος που μπορεί να δημιουργήσει από μέσα προς τα έξω. Επίσης στην άμυνα είναι πολύ συγκεντρωμένος στο πλάνο και κάνει αυτά που ο προπονητής θέλει. Για τον Νίκολα θα δούμε τι προπόνηση θα κάνει σήμερα με την ομάδα, να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Ελπίζω κι αυτός γρήγορα να έρθει σε καλό επίπεδο, αλλά καλύτερα είναι να βγάλουμε συμπεράσματα όταν τους δούμε μέσα στο γήπεδο».

Μουστάφα Φαλ

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Αυτή είναι μία συζήτηση που γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Θα γίνεται rotation όχι με βάση την αξία τους, αλλά με βάση τους αριθμούς πλέον. Μπορεί να κρίνουν ένα ματς ενώ στο προηγούμενο έχουν παίξει λίγο ή καθόλου. Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. Θα χρειαστεί μία περίοδος για να το συνηθίσουν οι παίκτες, αλλά θα είναι για καλό».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος ο Ολυμπιακός: «Αν μιλάμε για το ρόστερ, όταν μπει και ο Κίναν Έβανς, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι πιο μακρινό, νομίζω ότι δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καταρχάς να είμαστε σκληροί στην άμυνα, όπως πρέπει. Ταλέντο έχουμε στην επίθεση και πρέπει να μην υπερβάλλουμε στις αποφάσεις μας και να παίξουμε όσο πιο απλά γίνεται. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις για την ομάδα μας είναι μεγάλες.

Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη στο οποίο μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν μέσα. Άλλες φορές έχουμε παίξει αρκετά καλά, άλλες όχι τόσο. Έχουμε πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Εγώ προσωπικά είμαι απαιτητικός με τους παίκτες, όμως πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι είναι μία ομάδα που χρειάζεται να χτιστεί και θα εξελιχθεί μέσα στη χρονιά». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip