Ποιον παρακολουθεί ο Ριμπάλτα μετά τη μεταγραφή του Κυριακόπουλου.
Σας τα έχω πει από τον Οκτώβριο. Σας τα ξαναέγραψα τον Γενάρη. Ε, και γίνονται πράξη σιγά σιγά. Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλαβε μια ΑΕΚ χωρίς σοβαρό ελληνικό στοιχείο μέσα στο ρόστερ και μάλιστα τον Γενάρη έφυγε και ο Γαλανόπουλος.
Πρακτικά έχει μείνει ο Πήλιος, ο Μάνταλος, o Ρότα και ο Μήτογλου. Ο Τσιλούλης έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και γενικά η εντολή που έχει δώσει η νέα διοίκηση είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες, όχι απλά για να υπάρχουν αλλά για να μπορέσουν να δώσουν και κάτι στην ομάδα ώστε να ανατρέψει τα προγνωστικά.
Έτσι ο Ριμπάλτα έχει βάλει τα πάντα κάτω και μετά τον Κυριακόπουλο προσπαθεί να βρει ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά.
Μαθαίνω λοιπόν πως από το δικό του σκάουτινγκ, αλλά και από τις συμβουλές που έχει πάρει, ο Ριμπάλτα έχει καταλήξει ήδη στον δεύτερο Έλληνα μετά τον Κυριακόπουλο. Ποιος είναι αυτός;
Όπως μου έχουν ψιθυρίσει, τους έχει γυαλίσει ο Ταξιάρχης Φούντας από τον ΟΦΗ. Όντως κάνει μια καλή σεζόν που τη χρειαζόταν ο Έλληνας εξτρέμ μετά τα όσα πέρασε και δεν αποκλείεται να γίνει όντως το deal.