Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

25.10.24|19:00

Kingbet Kingbet

Μπάγερν - Ολυμπιακός Live Streaming (25/10)

μπάγερν-ολυμπιακός-live-streaming-25-10-336074

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν (νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και ήττα κόντρα στην Αναντολού Εφές) και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στην ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του κόντρα στην Εφές να ξεκινάει πάρα πολύ καλά την αναμέτρηση, σκοράροντας με ευκολία και παίζοντας καλή άμυνα, όμως η χαλάρωση που ήρθε στη συνέχεια έδωσε την ευκαιρία στους Τούρκους να στερήσουν από τον Ολυμπιακό την τρίτη φετινή του νίκη. 

Ημερομηνία έναρξης: 25/10

Ώρα έναρξης: 21:45

Γήπεδο: SAP Garden

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports Prime

Μπάγερν – Ολυμπιακός Live Streaming

Στα πρώτα λεπτά οι Πειραιώτες με κύριους επιθετικούς εκφραστές τους Μουστάφα Φαλ και Εβάν Φουρνιέ και με όπλο την ομαδική άμυνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 9 πόντων. Το δεύτερο φάουλ του Γάλλου NBAer ανάγκασε τον κόουτς Μπαρτζώκα να τον αποσύρει στον πάγκο, ωστόσο εκεί πήρε την μπαγκέτα ο Σάσα Βεζένκοφ και φτάνοντας από νωρίς τους 10 πόντους βοήθησε την ομάδα του να κλείσει την πρώτη περίοδο στο +12.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η δεύτερη περίοδος είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, καθώς ο Σέιν Λάρκιν ξεκίνησε να σκοράρει ασταμάτητα, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να διατηρήσει το ίδιο καλό πρόσωπο στην άμυνά του. Στα πρώτο λεπτά η διαφορά έμενε περίπου ίδια, λόγω της καλής επιθετικής λειτουργίας των «ερυθρόλευκων», αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού η Εφές κατέβασε τη διαφορά στους 4 πόντους (28-32). Ο ρυθμός είχε αλλάξει για τα καλά, οι παίκτες που έφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού από τον πάγκο δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου στα αμυντικά τους καθήκοντα και το ημίχρονο έκλεισε με 41-44.

Στην τρίτη περίοδο η Εφές βγήκε με ξεκάθαρη πρόθεση να παίξει επιθετική άμυνα, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο τους Πειραιώτες χαμηλά στο σκοράρισμα, ωστόσο πολύ καλός αμυντικά ήταν και πάλι και ο Ολυμπιακός. Ενδεικτικό είναι ότι στα πρώτα 4’ οι πόντοι ήταν 6-5. Για τους φιλοξενούμενους ο Φουρνιέ ανέλαβε και πάλι το ρόλο του σκόρερ πετυχαίνοντας 11 πόντους και ανεβάζοντας τη διαφορά, όμως οι Λάρκιν και Μπράιαν φρόντισαν με 3/3 τρίποντα να διατηρήσουν την Εφές μέσα στο παιχνίδι. 

Μπάγερν - Ολυμπιακός Live Streaming (25/10)

Η 4η περίοδος ήταν απολαυστική για κάθε ουδέτερο που έβλεπε το ματς, καθώς στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες σκόραραν ασταμάτητα. Ο ΜακΚίσικ βοήθησε την ομάδα του να ανεβάσει τη διαφορά στο +4 (36’), όμως η άμυνα των «ερυθρολεύκων» ήταν πολύ κακή με αποτέλεσμα ο Μπράιαντ να κάνει το 85-82 μόλις ένα λεπτό αργότερα (37’). Η δυάδα των Γάλλων του Ολυμπιακού κράτησαν τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο τρία συνεχόμενα λάθη από Φουρνιέ και ΜακΚίσικ έδωσαν την ευκαιρία στην Εφές να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη δεύτερη νίκη της. 

Επί της ουσίας, η νίκη χάθηκε για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη περίοδο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν 30 πόντους και φυσικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου τα διαδοχικά λάθη έδωσαν στην Εφές την ευκαιρία να πάρει του ματς. Στα λάθη στάθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (25/10)

«Καταλήξαμε με 36 ασίστ και 9 λάθη, τα 6 λάθη που κάναμε προς το φινάλε, ειδικότερα τα 3-4 στις τελευταίες κρίσιμες κατοχές μας κόστισαν το παιχνίδι. Θα πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα και την κατοχή, γιατί δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στο τρανζίσιον. Ήταν μία καλή εμφάνιση με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά που έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι.», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στους διακριθέντες για τον Ολυμπιακό ήταν οι Φουρνιέ (20 π., 1 ριμπ.), ΜακΚίσικ (17 π., 1 ριμπ., 5 ασίστ), Βεζένκοφ (16 π., 6 ριμπ., 2 ασίστ), ενώ κομβική ήταν η παρουσία και του Φαλ (9 π., 2 ριμπ., 2 ασίστ, 1 κλεψ.).

Όσον αφορά το σημερινό ματς οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στο Μόναχο με 14 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, παρά το γεγονός πως η συμμετοχή του θεωρείται ακόμα αμφίβολη. Όλα αυτά λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επισημοποιήση του δανεισμού του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία συνέβη αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στη δράση κόντρα στην Καρδίτσα (12 π., 5 ριμπ., 2 ασίστ).

Bayern – Olympiacos Live Streaming

Στο πλαίσιο της Media Day ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν, για την κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τον δανεισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρας. Αναλυτικά είπε: 

Ολυμπιακός

«Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από 100 πόντους στο γήπεδο της. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτη σε παραγωγή πόντων και πρώτη σε πόντους στο transition. Οπότε πρέπει να ελέγξεις το ρυθμό, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, να μην τους αφήσεις να επιβάλουν τον ρυθμό που αυτοί θέλουν. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να κερδίσεις το ματς.

Είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πολύ μέτριοι στο παιχνίδι με την Εφές. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, σε τομείς που υστερούμε μέχρι στιγμής, όπως το ριμπάουντ, το αμυντικό transition. Είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Φυσικά και οι προσθήκη κι άλλων παικτών που έρχονται σιγά-σιγά, μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για τον Γουίλιαμς-Γκος: «Ο Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι έτοιμος να παίξει, γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση, σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Αλλά έρχεται μαζί μας γιατί στο τσάρτερ θα είμαστε 15 άτομα και θα κάνουμε προπόνηση και την επόμενη του αγώνα, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (σσ. με τον Παναθηναϊκό)».

Για τον δανεισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ: «Όχι, δεν έχω κάποιο σχόλιο για τον Πετρούσεβ. Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση, γιατί θεωρεί ότι θα έχει σημαντικό ρόλο και χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση. Κι αυτή τη στιγμή, έγινε πράξη». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip