Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

25.10.24|18:00

Kingbet Kingbet

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming (25/10)

φενέρμπαχτσε-παναθηναϊκός-live-streaming-25-10-333212

Έτοιμος για τη δεύτερη διαδοχική πολύ σκληρή εκτός έδρας μάχη του είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ευρωλίγκα ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν κάνοντας 0/2 κόντρα σε Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσουν τη «βασίλισσα» και παρά το γεγονός ότι πάλεψαν σκληρά, δεν κατάφεραν στο τέλος να φύγουν με ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Ημερομηνία έναρξης: 25/10

Ώρα έναρξης: 20:45

Γήπεδο: Ulker Sports Arena

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports 4

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Live Streaming

Με τον Τσους Ματέο να δέχεται διαρκώς έντονη κριτική και να του ασκείται πολύ μεγάλη πίεση, η Ρεάλ μπήκε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Η πολύ καλή άμυνά της της ανέβασε την ψυχολογία, κάτι που φάνηκε και από την ευκολία με την οποία σκόραρε στην αρχή του ματς έξω από τα 6.75 (στο πρώτο εξάλεπτο προηγήθηκε με 19-5, έχοντας 5/6 τρίποντα). 

Αυτό ανάγκασε τον Εργκίν Αταμάν να αλλάξει πιο νωρίς από ότι ήθελε τα πλάνα του, καθώς οι παίκτες του ήταν μία ταχύτητα κάτω. Έτσι, επιστράτευσε από νωρίς τον πολύ φορμαρισμένο φέτος Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έδωσε επιθετικές λύσεις μικραίνοντας την ψαλίδα στο -9.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η δεύτερη περίοδος βρήκε τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, καταφέρνοντας να μειώσει στους έξι πόντους, όμως δύο τρίποντα από Γιουλ και Ντεκ έστελναν και πάλι τον δείκτη του σκορ σε διψήφια διαφορά. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Ερνανγκόμεθ και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να συνεχίσουν το βιολί τους. Η απόδοση του Ισπανού και του Έλληνα φόργουορντ σε άμυνα και επίθεση κράτησάν ζωντανό τον Παναθηναϊκό, με το ημίχρονο να κλείνει στο 43-38.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι επιθετικές αρετές του Ντζάναν Μούσα και η συνολική συνεισφορά του Φακούντο Καμπάτσο δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν να μειώσει σε απόσταση αναπνοής. Ακόμα και όταν ο Κέντρικ Ναν πήρε φόρα φτάνοντας της διαφορά στο καλάθι (50-48), οι Ισπανοί με ένα σερί 9-0 ξέφυγαν και πάλι. Σε αυτό το χρονικό σημείο το «τριφύλλι» έχασε πολλά ριμπάουντ και έδωσαν το δικαίωμα στη Ρεάλ να φτάσει ακόμα και στο +17 -έτρεξε επιμέρους σκορ 16-1-, όμως η 3η περίοδος έκλεισε στο -12 για τον Παναθηναϊκό. 

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός Live Streaming (25/10)

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο τα σημάδια της κόπωσης για τους παίκτες του Αταμάν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας. Βέβαια και η άμυνα της Ρεάλ είχε σταματήσει να είναι τόσο αποδοτική, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν με ευκολία. Ο Ναν κατάφερε με ένα επιθετικό κρεσέντο να μειώσει στους 7 πόντους, όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να πάρουν κάτι περισσότερο. 

Εκ των διακριθέντων για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Ναν (23 π., 4 ριμπ., 6 ασίστ), Όσμαν (13 π., 4 ριμπ.), Παπαπέτρου (12 π.. 2 ριμπ.) και φυσικά ο Ερνανγκόμεθ (16 π., 4 ριμπ., 1 ασίστ). Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο μετά το ματς ήταν ο χρόνος συμμετοχής του Λορέντζο Μπράουν, αφού ο κόουτς Αταμάν επέλεξε να τον ρίξει στη μάχη μόλις 4’. 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming (25/10)

«Δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησε την πεντάδα και στην αρχή του ματς που δεν παίζαμε καλά και βρεθήκαμε πίσω με 11 πόντους. Στη συνέχεια γυρίσαμε το rotation στους παίκτες που είχαμε την περσινή σεζόν, όπως ο Σλούκας και ο Γκραντ. Ήθελα να δώσω περισσότερο ρυθμό στον Σλούκα και κόντρα στον Αμπάλντε, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Έβαλαν πολλή πίεση πάνω στον Ναν και θέλαμε στο παρκέ τον Σλούκα. Αμυντικά είναι δύσκολο να παίξουμε και με τον Σλούκα και με τον Μπράουν στο παρκέ. Ήταν επιλογή για το ματς», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός επί του θέματος. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο κόουτς Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος υπέστη μυϊκό σπασμό στην μέση. Ο Λιθουανός βέβαια θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας, ωστόσο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή το αν θα αγωνιστεί. 

Στο πλαίσιο της Media Day ο κόουτς Αταμάν μίλησε για τις απουσίες της ομάδας του, για τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για το πως θα προσεγγίσει το σημερινό ματς. Πιο αναλυτικά ανέφερε: 

Για τη Φενέρμπαχτσε: «Εχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αν και έχασε στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκησαν όμως και τον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Fenerbahce – Panathinaikos Live Streaming

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα παίξουμε για να νικήσουμε».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Είχε και πέρυσι προβλήματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Είναι έμπειρος παίκτης που μέρα με τη μέρα θα βρει ξανά τον ρυθμό του. Για μένα είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε στο περσινό Final-4, που πήρε και το βραβείο του MVP».

Αταμάν

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ κόντρα στη Φενέρ: «Κάθε τακτική έχει τις δυσκολίες της. Χρησιμοποιήσαμε και πέρυσι αυτό το σχήμα για αρκετό καιρό. Τώρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και θέματα υγείας, όμως θα το λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα».

Σε ερωτήσεις απάντησε και ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος βάσει των απουσιών είναι πολύ πιθανό να έχει σήμερα αυξημένο χρόνο συμμετοχής και φυσικά αυξημένα καθήκοντα. Ο Τούρκος φόργουορντ μίλησε για το σημερινό ματς, για το ποσοστό ετοιμότητάς του, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνηπάρξει σήμερα στο παρκέ με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Αναλυτικά είπε:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για τον αγώνα με τη Φενέρ: «Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με την οποία παίξαμε πέρυσι στο Final-4 και τη σεβόμαστε. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με υπομονή, να είμαστε και πνευματικά δυνατοί και να είμαστε σε ετοιμότητα. Αν τα κάνουμε αυτά, θα κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι λόγω απουσιών θα παίξει μαζί με τον Χουάντσο: «Ο Χουάντσο είναι ένας φανταστικός παίκτης, τον οποίο τον θυμάμαι από τις μικρές ηλίκιες που παίζαμε αντίπαλοι. Είναι ένας παίκτης που ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του και θα είναι ωραίο (σ.σ. που θα παίξουμε μαζί). Σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνομαστε και θα τα πηγαίνουμε καλύτερα μαζί».

ΓΙα το επίπεδο ετοιμότητας του: «Βρίσκω σιγά-σιγά τον ρυθμό μου και ατομικά και θέλω να βοηθήσω να έρθει η νίκη». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip