Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

04.10.24|08:30

Kingbet Kingbet

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming (04/10)

φενέρμπαχτσε-ολυμπιακός-live-streaming-04-10-331226

Δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague σήμερα με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται και αυτός στη μάχη. Η πρώτη αποστολή του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Φενέρ, όμως το εν λόγω ματς αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να ζυγίσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις δυνάμεις τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε από νωρίς την ευκαιρία να κοντραριστεί με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αφού αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup, επικράτησε με 86-85 και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. 

Ημερομηνία έναρξης: 04/10

Ώρα έναρξης: 20:30

Γήπεδο: Ulker Sports Arena

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports Prime 

Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν σημαντικά κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού πέρα από τις πολύ σημαντικές επιστροφές των Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, αποκτήθηκαν και οι Λούκα Βιλντόζα, Κίναν Έβανς και Εβάν Φουρνιέ. 

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming

Το ρόστερ γέμισε τόσο πολύ που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το ποιο θα είναι το πλάνο του κόουτς Μπαρτζώκα. Αυτό που είδαμε όμως στο Super Cup της Ρόδου είναι ότι ο Έλληνας κόουτς εμπιστεύτηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης τον Βεζένκοφ -δεν ξεκίνησε καλά, όμως τελείωσε την αναμέτρηση με 20 π., 4 ριμπ. και 1 ασίστ σε 32’-, ενώ δεν ακολούθησε την τακτική που χρησιμοποιούσε μέχρι πέρσι. 

Δεν ασχολήθηκε τόσο με το να πάρουν όλοι τον χρόνο συμμετοχής που είχε στο μυαλό του, αλλά κινήθηκε κυρίως με το ποιος ήταν καλός στο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε και με την χρήση του Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας γκαρντ ξεκίνησε «καυτός» στον τελικό έχοντας 4/4 τρίποντα και παρέμεινε στο παρκέ για 26’. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος ψηλός κλήθηκε, μαζί με τον Ράιτ, να καλύψει το κενό των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ και τα κατάφερε εξαιρετικά, καθώς σημείωσε 18 πόντους, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος παρέμεινε στο παρκέ για 30’ χωρίς ωστόσο να δείχνει ακόμη 100% έτοιμος (7π., 4 ριμπ., 1 ασίστ), σε ρηχά νερά κινήθηκαν Γουόκαπ (4π., 4 ριμπ., 4 ασίστ) και Γκος (3 π., 1 ριμπ., 4 ασίστ), ενώ για λίγο μπήκε στο παρκέ ο Βιλντόζα (11’ με 4 πόντους) και ο Πίτερς (9’ με 2 πόντους και 1 ριμπάουντ).

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming (04/10)

Τα ουσιαστικά συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε και από τα φιλικά, αλλά και από τα ματς του Super Cup είναι ότι ο Ολυμπιακός πλέον διαθέτει την ποιότητα να «σκοτώσει» τις αντίπαλες άμυνες με όποιον τρόπο και με όποιον παίκτη επιθυμεί. Επιπλέον, όλα θα περιστρέφονται γύρω από τον Βεζένκοφ, αφού έχουμε δει ότι μετά την επιστροφή του από το NBA ακόμα και στη μέτρια βραδιά του μπορεί να σκοράρει 15+ πόντους.

Τέλος, οι τόσες πολλές επιλογές δεν επιτρέπουν πλέον στο κόουτς Μπαρτζώκα να έχει συγκεκριμένους χρόνους για κάθε παίκτη. Πλέον, θέλοντας και μη, θα κινηθεί σε μεγάλο βαθμό βάσει του σε τι βραδιά βρίσκεται ο καθένας. 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (04/10)

Όσον αφορά την πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στη Euroleague δεν ακολούθησαν την αποστολή όπως ήταν αναμενόμενο οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς, αλλά και ο Μήτρου-Λονγκ (πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας), ενώ στην Τουρκία ταξίδεψε κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Στο πλαίσιο της Media Day ο κόουτς Μπαρτζώκας κλήθηκε να μιλήσει για το φαινομενικά δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του, αλλά και για το κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει σωστό σκάουτινγκ των αντιπάλων σε αυτό το σημείο της σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το αν είναι σημαντική η κλήρωση: «Για την αρχή της χρονιάς έχει σημασία η κλήρωση, ψάχνουμε να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας από κάθε προπόνηση, από κάθε παιχνίδι και επειδή δεν έχουμε παίξει αρκετά, υπάρχει ερωτηματικό για την ετοιμότητά μας. Βέβαια νομίζω ότι όλες οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο είναι. Η Φενέρμπαχτσε είναι ομάδα εξαιρετικά στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα και φυσικά ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για το σκάουτινγκ του αντιπάλου στις πρώτες αγωνιστικές: «Υπάρχει σκάουτινγκ, όλες οι ομάδες έχουν δώσει παιχνίδια προετοιμασίας και παίξαμε και αντίπαλοι στην Κρήτη. Υπάρχουν τα χαρακτηριστικά των παικτών, η φιλοσοφία του προπονητή και εμείς έχουμε κάνει ένα πλάνο για το παιχνίδι που ελπίζουμε να το ακολουθήσουμε πιστά για να έχουμε τύχη για να κερδίσουμε το ματς».

Fenerbahce – Olympiakos Live Streaming

Για τη δυσκολία της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα μίλησε σε δηλώσεις του και ο Εβάν Φουρνιέ, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο μπάσκετ της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα είπε: 

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει η σεζόν μας με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας που μπορεί να μας δώσει χημεία. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θα κάνουμε μία καλή προπόνηση απόψε και θα δούμε τι θα συμβεί αύριο στον αγώνα».

Για την προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού της EuroLeague: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή ομάδας και περιβάλλοντος. Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και δίπλα σε νέους συμπαίκτες και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά στο τέλος, το μπάσκετ είναι μπάσκετ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό».

εβάν φουρνιέ

Στην αντίπερα όχθη, και η Φενερμπαχτσέ μπαίνει στη σεζόν με πρωταρχικό στόχο ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, με το οποίο θα εξασφαλίσει έναν πιο εύκολο δρόμο για τον τελικό προορισμό, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Final-4. 

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε την ευκαιρία το καλοκαίρι που μας πέρασε να δουλέψει με το δικό του τρόπο την ομάδα, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με τους Μπάλντγουιν, Κόλσον, Μαριάνοβιτς, Μπιρτς και Νίκολο Μέλι. Σίγουρα υπάρχει η ανάγκη για έναν καλύτερο σέντερ, όμως με τον Ολυμπιακό να μην έχει στη διάθεσή του τους δύο βασικούς ψηλούς του, οι δύο ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 Ο Λιθουανός τεχνικός των «καναρινιών» σε δηλώσεις μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πιο αναλυτικά είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν της EuroLeague. Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Ulker Sports Arena και οι οπαδοί μας.

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, αλλά όπως έχουμε πει, ξεκινάμε με μία δύσκολη μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ελπίζω οι οπαδοί μας να εκτιμούν ακόμα και να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ για όσα έχει προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως πάντα». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip