Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

18.10.24|18:00

Kingbet Kingbet

Εφές - Ολυμπιακός Live Streaming (18/10)

εφές-ολυμπιακός-live-streaming-18-10-334379

Τρεις μέρες μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Τουρκία για να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Εφές, στη πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ευρωλίγκα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τη χαρά να δει τους παίκτες του να παίζουν πολύ όμορφο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, να έχουν τον έλεγχο και στο τέλος να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 89-68, ενώ για μία ακόμη φορά το μεγάλο όπλο της ομάδας ήταν η ομαδική άμυνα.

Ημερομηνία έναρξης: 18/10

Ώρα έναρξης: 20:30

Γήπεδο: Basketball Development Centre

Live Streaming: ΕΔΩ 

Κανάλι: NovaSports Prime

Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming

Οι Πειραιώτες μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ματς και με όπλο τους την άμυνα και τις επιθετικές αρετές του Σάσα Βεζένκοφ και του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος έχει μπει και πάλι για τα καλά στο ροτέισον της ομάδας, πήραν πολύ γρήγορα προβάδισμα 7 πόντων. Η Αρμάνι κατάφερε να βγάλει αντίδραση, πήρε κεφάλι στο σκορ, όμως η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς οι Παπανικολάου και ΜακΚίσικ έβαλαν και πάλι τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο ΜακΚίσικ σε μία από τις καλύτερες βραδιές του στο λιμάνι (22 π., 3 ριμπ., 2 ασίστ) ήταν ασταμάτητος και κράτησε σταθερά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ, παρά το γεγονός ότι οι Ιταλοί στη δεύτερη περίοδο ξεκίνησαν με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι παίκτες του κόουτς Μπαρτζώκα άρχισαν να δυσκολεύονται να σκοράρουν, ωστόσο δεν έχασαν ποτέ τα ηνία χάρει την πολύ σκληρή άμυνά τους.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Αρμάνι με όπλο της τα μακρινά σουτ του Ρίτσι (3/4 τρίποντα) κατάφεραν να «σκαλίσουν» τη διαφορά, αλλά για ακόμη μία φορά μίλησε η ποιότητα των Βεζένκοφ, Φουρνιέ και Παπανικολάου. Έτσι, κατάφεραν να μείνουν σε θέση οδηγού μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ανεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά στο +21. 

Εφές - Ολυμπιακός Live Streaming (18/10)

Πέρα από τον Σακίλ ΜακΚίσικ εκ των διακριθέντων ήταν και οι Σάσα Βεζένκοφ (22 π. 7 ριμπ., 1 ασίστ και 2 κλεψ.) και Κώστας Παπανικολάου (13 π., 1 ριμπ., 1 ασίστ), ενώ σημαντική συνεισφορά παίζοντας μάλιστα λιγότερα από 20’ είχαν οι Άλεκ Πίτερς (9π., 2 ριμπ.) και Λούκα Βιλντόζα (9π., 1 ριμπ., 2 ασίστ).

Από τα παράδοξα του ματς ήταν ο χρόνος συμμετοχής του Φίλιπ Πετρούσεφ (7’) -για τον οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα ότι μετακομίζει ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα-, κάτι που όπως είναι λογικό θα του δούμε πολλές φορές μέσα στη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που θα επιστρέψει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ -προπονείται κανονικά με την ομάδα και την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής-. Αυτό ήταν κάτι που σχολίασε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (18/10)

«Κάποιος παίκτης που έχει δύο καλά παιχνίδια μπορεί να μείνει εκτός rotation στο επόμενο για να παίξει κάποιος άλλος. Εμπιστευόμαστε όλους τους παίκτες, γενικά έχουμε ένα τέτοιο πλάνο. Παίκτες μπορεί να παίξουν πέντε λεπτά σε ένα ματς, μπορεί να έχουν 25 σε ένα σημαντικότερο ματς. Ο ΜακΚίσικ είναι το παράδειγμα, μπορεί να είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που έπαιξε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό και λιγότερο απόψε, δεν έχει να κάνει καθόλου με τιμωρία, απλώς είναι οι αριθμοί, είναι το rotation έτσι. Επαναλαμβάνω δεν είναι εύκολο για κάθε παίκτη να το συνηθίσει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν συνηθίσει σε πολλές κατοχές, παίκτες που θέλουν χρόνο για να είναι αποτελεσματικοί. Πιστεύουμε ότι σιγά-σιγά θα βελτιωθεί αυτό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στο πλαίσιο της Media Day ενόψει του σημερινού ματς κόντρα στην Εφές -από το οποίο θα απουσιάζει ο Γουίλιαμς-Γκος, συν τους Μιλουτίνοφ και Έβανς- κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για το τι κρατάει από τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι, για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πετρούσεφ πηγαίνει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ χαρακτήρισε την Εφές ως ομάδα Final Four. Πιο αναλυτικά ανέφερε: 

Efes – Olympiacos Live Streaming

Για τις διαφορές τις Εφές με τη Φενέρμπαχτσε: «Κάθε ομάδα έχει κάποια χαρακτηριστικά με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της και φυσικά με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Έφες έχει πάρα πολύ ταλέντο. Αν δειτε τις προσθήκες και τη δυναμική που έχει στο ρόστερ της, θα δείτε ότι έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση πολύ καλούς. Πολλοί από αυτούς έχουν κατακτήσει την EuroLeague και έχουν μεγάλη εμπειρία. Επίσης ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο, γιατί προέρχονται από δύο ήττες. Μιλάμε για μια ομάδα με πολύ ταλέντο και θεωρώ ότι θα είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του Final Four»

Σάσα Βεζένκοφ

Για το αν φοβάται ότι η Εφές δεν έχει δείξει ακόμα το πραγματικό της πρόσωπο στη διοργάνωση, κι αν αυτό θα έρθει κόντρα στην ομάδα του: «Αυτοί οι παίκτες ξέρουνε, έχουν μεγάλη εμπειρία από τη λίγκα και ξέρουν πραγματικά πότε είναι τα κρίσιμα. Αυτή την στιγμή γι αυτούς, το να κάνουν τρίτη σερί ήττα, δεύτερη διαδοχική στο γήπεδό τους, θα είναι πρόβλημα και θα είναι ιδιαίτερα αποφασιστικοί και καλοί. Θα είναι sold-out το παιχνίδι, θα είναι ένα δύσκολο περιβάλλον για μας. Φυσικά κι εμείς έχουμε τις δυνατότητές μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στο πλάνο μας και μένει να είμαστε κι εμείς καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για το αν κρατάει πράγματα από το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι: «Νομίζω πως αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι κάθε προπόνηση που κάνουμε, κάθε παιχνίδι, βοηθάει στην συνεκτικότητα της ομάδας. Αυτό που μετράει αυτή την στιγμή είναι ότι στα δύσκολα διαστήματα που έχει ένα ματς οι συμπαγείς ομάδες δεν το αφήνουν. Αυτές που δεν είναι συμπαγείς, για κάποιο λόγο το παρατάνε. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Το ταλέντο υπάρχει σε όλες τις ομάδες, το θέμα είναι πόσο συνεπής είσαι στο πλάνο, το πόσο συνεχίζεις να παίζεις ανεξάρτητα από τα πάνω και τα κάτω του σκορ και την ψυχολογία της ομάδας. Εμείς αυτό ελπίζουμε να το σταθεροποιήσουμε. Δηλαδή να είμαστε συμπαγείς, να μην επηρεαζόματε από τον αντίπαλο, από τα comeback του αντιπάλου. Μετράει πάρα πολύ να συνεχίζουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας».

Για τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα: «Από όσο ξέρω, όχι, δεν ισχύουν. Όταν τελείωσε η προπόνηση διάβασα τι γράφτηκε». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip