Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03.10.24|17:00

Kingbet Kingbet

Άλμπα - Παναθηναϊκός Live Streaming (03/10)

άλμπα-παναθηναϊκός-live-streaming-03-10-330831

Έπειτα από πέντε μήνες προσμονής η επιστροφή της Euroleague είναι γεγονός, με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει σήμερα την αυλαία της σεζόν 24/25, έχοντας μάλιστα στην πλάτη του το ειδικό βάρος του πρωταθλητή Ευρώπης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 03/10/2024

Ώρα Έναρξης: 19:45

Γήπεδο: Uber Arena

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Οι «πράσινοι» μετά την περσινή ονειρική χρονιά η οποία τελείωσε πανηγυρίζοντας ένα ακόμη πρωτάθλημα και ράβοντας το έβδομo αστέρι στη φανέλα τους, θέλουν να ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με το δεξί, βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Άλμπα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Βέβαια, η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το «τριφύλλι», καθώς ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο χρονικά τίτλο της σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Super Cup. 

Σε ένα ματς που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση αναμέτρηση στα τέλη του Σεπτεμβρίου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» της σεζόν. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν, όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν στις λεπτομέρειες να σηκώσουν το τρόπαιο στη Ρόδο (86-85)

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση και βρήκε μπροστά του έναν Ντόρσεϊ ο οποίος βρέθηκε σε πολύ μεγάλο βράδυ. Οι «πράσινοι» βρήκαν απαντήσεις στο επιθετικό κρεσέντο του Έλληνα γκαρντ με πρωταγωνιστές τους Κέντρικ Ναν (χωρίς να είναι εντυπωσιακός τελείωσε το ματς με 15 πόντους) και Μάριους Γκριγκόνις (19 π., 4 ριμπ.). 

Άλμπα - Παναθηναϊκός Live Streaming (03/10)

Κομβική αποδείχθηκε και η παρουσία του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Σλούκα, ο οποίος για μία ακόμη αναμέτρηση ανέβασε επίπεδο τον Παναθηναϊκό όσο βρέθηκε στο παρκέ (18 π., 3 ριμπ., 1ασ.). Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός κατάφερε στις λεπτομέρειες να φανεί πιο αποτελεσματικός, με κύριους πρωταγωνιστές στα τελευταία λεπτά του ματς τους Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ένα από τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε από την εν λόγω αναμέτρηση είναι ότι ο Εργκίν Αταμάν στο ξεκίνημα της σεζόν διαχειρίζεται την ομάδα του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πέρυσι. Δεν ανοίγει αρκετά το ροτέισον και εμπιστεύεται λίγους σε κάθε ματς. Ενδεικτικό είναι ο Γιουρτσεβέν αγωνίστηκε μόλις 6’, με τον Λεσόρ να μένει στο παρκέ για 33’.

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming (03/10)

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι για το αναβαθμισμένο και πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με τον κόουτς Αταμάν όχι μόνο φρόντισαν να μην αποδυναμωθεί το ρόστερ της ομάδας σε σχέση με πέρυσι, αλλά κινήθηκαν πολύ δυνατά στη μεταγραφική αγορά, απογειώνοντας τη δυναμική της ομάδας. 

Οι Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι αποχώρησαν από τον σύλλογο, όμως τα κενά που άφησαν καλύφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κενό στα γκαρντ κλήθηκε να καλύψει ο πολύ ποιοτικός Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αποχώρησε από τη Μακάμπι, ενώ τον Ματίας Λεσόρ κλήθηκε να πλαισιώσει στις θέσεις των ψηλών ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ο οποίος αποχώρησε από τον μαγικό κόσμο του NBA και τους Γιούτα Τζαζ. Τέλος, το κερασάκι στην πράσινη τούρτα ήταν ο Τσέντι Οσμάν ο οποίος μετά από μία γεμάτη 7ετία στο NBA επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όσον αφορά το σημερινό ματς κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ο Τούρκος κόουτς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού όλους τους παίκτες του ρόστερ, εκτός του Κώστα Αντετοκούνμπο, όμως ερωτηματικό παραμένει το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Λορέντζο Μπράουν. 

Σε δηλώσεις του ο Αταμάν είπε για τον Ισπανό γκαρντ ότι αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά θα βρίσκεται στη διάθεσή του. Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Προπονήθηκε χθες με την ομάδα, ελπίζω το ίδιο και απόψε, οπότε αν δεν υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση, αύριο θα είναι στο γήπεδο»

Alba – Panathinaikos Live Streaming

Επιπλέον, ο Αταμάν μίλησε για τα συναισθήματα που του δημιουργεί η επιστροφή του στο γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός σήκωσε την περασμένη σεζόν την κούπα της Euroleague, για το προφίλ της Άλμπα και για τον χαμένο τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: 

Για την επιστροφή στο Βερολίνο, την πόλη που πέρυσι οι «πράσινοι» κατέκτησαν την ευρωλίγκα: «Πέρσι κατακτήσαμε τον τίτλο στο Βερολίνο, τώρα ξεκινάμε τη νέα σεζόν στο Βερολίνο. Είμαστε έτοιμοι για την φετινή σεζόν. Ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν όλες οι ομάδες είναι δυνατές, όλες θέλουν να νικάνε. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Εργκίν Αταμάν

Για το προφίλ της Άλμπα, που είναι μία ομάδα που ανήκει στην πιο χαμηλή ταχύτητα: «Μπορεί στις προβλέψεις που γίνονται η Άλμπα να μην είναι υποψήφια για τα playoffs, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 Στην αρχή της σεζόν, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της, όλες οι ομάδες παλεύουν για νίκες και “χτίζουν” τον στόχο τους ώστε να προσεγγίσουν τα playoffs. Τα ρόστερ στα χαρτιά είναι διαφορετικά απ’ ότι στο παρκέ. αλλά είναι σημαντικό να παίξουμε καλό μπάσκετ στα εκτός έδρας παιχνίδια, να είμαστε επιθετικοί αλλά και πειθαρχημένοι, επειδή κάθε παιχνίδι, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι επικίνδυνο».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό στo Stoiximan Super Cup και ποια είναι η ψυχολογία του Παναθηναϊκού: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Και πέρσι χάσαμε το Super Cup. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, έχω μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό και στο ρόστερ του, έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Χάσαμε στα τελευταία λεπτά έναν πόντο, κάναμε λάθη, αλλά όλοι είδαν ότι και άλλοι έκαναν λάθη, που μας κόστισαν τέσσερις πόντους». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip