* Κεκλεισμένων των θυρών.
* 9-8-30 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 1990-91, 5-7-11 με γηπεδούχο τη Σοσό την ίδια περίοδο. Πέρσι Σοσό – Οσέρ 2-1, N/G επτά από τα εννέα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Πρώτος γύρος: Οσέρ – Σοσό 0-2
* Κεκλεισμένων των θυρών.
* 9-8-30 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 1990-91, 5-7-11 με γηπεδούχο τη Σοσό την ίδια περίοδο. Πέρσι Σοσό – Οσέρ 2-1, N/G επτά από τα εννέα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Πρώτος γύρος: Οσέρ – Σοσό 0-2
Οσο και αν ήθελε (;) δεν κατάφερε να σταθεί όρθια απέναντι στην Κλερμόν εκτός έδρας. Ενα ακόμα ματς που παίζοντας ως αδιάφορη λύγισε κόντρα στην ομάδα που είχε το κίνητρο. Απαντες δηλώνουν υπερήφανοι για την έβδομη θέση και βάζουν τον πήχη ψηλότερα για του χρόνου.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, ισοφάρισε όμως στο 28’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουμαρέ. Τρίτη διαδοχική αγωνιστική που κερδίζει πέναλτι, στα δύο προηγούμενα είχε αστοχήσει! Η χαρά της για το 1-1 κράτησε μόλις έξι λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα. Ολα τελείωσαν στο 50’ (1-3).
Δεύτερη σερί ήττα, τρίτη στα τέσσερα τελευταία (1-0-3), ένα τρίποντο στα επτά πιο πρόσφατα (1-2-4). «Είναι τελευταίο ματς της σεζόν, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κλείσουμε με ψηλά το κεφάλι» είπε ο προπονητής Νταφ.
Τιμωρημένοι οι βασικοί Τιουνέ (μέσος, 29/0) και Εντούρ (αριστερός μπακ, 28/0). Τραυματίας ο Λοπί (μέσος, 31/1/2). Μακροχρόνια απών ο επιθετικός Κιταλά (κάταγμα κνήμης- περόνης).
Επιστρέφει ο Σανς (αριστερός μπακ, 7/0).
Οταν παίζεις «τελικό», δέχεσαι αυτογκόλ μόλις στο 3’ με την άμυνα να μην μπορεί να συνεννοηθεί με τον τερματοφύλακα και το χειρότερο χάνεις πέναλτι για να κερδίσεις στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων τι να αναλύσεις;
Αυτοκτόνησε απέναντι στην Γκρενόμπλ (1-1), ενώ θα μπορούσε να κερδίσει και να έχει το πάνω χέρι. Ο Λε Μπιάν ισοφάρισε, ο Είν μοιραίος αστοχώντας από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις. Δεύτερο σερί Χ μετά το 0-0 στην Καέν.
Αξια της μοίρας της. Θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να ελπίζει σε «γκέλα» της Παρί ή ήττα της Γκρενόμπλ. Με νίκη δική της, ήττα της Γκρενόμπλ και «γκέλα» της Παρί βγαίνει τέταρτη! Με νίκη και ήττα της Γκρενόμπλ ή «γκέλα» της Παρί, βγαίνει πέμπτη.
Παραμένουν τραυματίες οι Ντομ (αμυντικός χαφ, 19/0), Γκαντό (βασικός επιτελικός μέσος, 29/2/3), Φορτούν (σημαντικός επιθετικός, 25/3) και ο δεύτερος τερματοφύλακας Λετόν (1 συμμετοχή). Εκτός έμεινε και ο Ζολί (στόπερ, 9/0/1).
21.04.25|10:30
21.04.25|05:00
21.04.25|03:30