* Μέγιστος αριθμός θεατών 5.000 και αυτό μετά από έγκριση της Περιφέρειας.
* Δεν υπάρχει μεταξύ τους παράδοση.
* Μέγιστος αριθμός θεατών 5.000 και αυτό μετά από έγκριση της Περιφέρειας.
* Δεν υπάρχει μεταξύ τους παράδοση.
Οι δηλώσεις παικτών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης πριν την έναρξη έκαναν λόγο για άνοδο. Ωστόσο οι εμφανίσεις δεν δείχνουν ομάδα που θέλει να επιβληθεί του αντιπάλου, αποζητώντας να είναι περαστική από την κατηγορία.
Παίζει περισσότερο για να μην χάσει, ψάχνοντας το γκολ υπό προϋποθέσεις. Από μία άλλη οπτική μπορεί να χαρακτηριστεί ώριμη, αφού δεν αφήνει τον ενθουσιασμό και την αίσθηση ανωτερότητας να την παρασύρει.
Λίγα πράγματα στη νίκη επί της Νανσί στην πρεμιέρα όπου έπαιξε όσο χρειαζόταν (1-0), η αποστολή στη Χάβρη αποδείχθηκε σκληρή δοκιμασία. Εμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε γκολ όμως δεν βρήκε αφού οι γηπεδούχοι έστησαν πούλμαν μοιράζοντας κλωτσιές (0-1).
Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ Αλφόνς (2/0), ξανά διαθέσιμος ο βασικός επιθετικός Καλίντ. Παραμένουν τραυματίες οι Κετζού (στόπερ), Ζουνγκού (μέσος), Μεντόζα (εξτρέμ) και Γκιρασί (επιθετικός).
Δεν είναι μόνο οι δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αλλά κυρίως πως με την εικόνα της πείθει και τον πιο δύσπιστο πως τη φετινή σεζόν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.
Εχει επιθετική φιλοσοφία, ο τρόπος ανάπτυξής της όμως είναι η καλύτερη άμυνα, απόδειξη το μηδέν παθητικό που διατηρεί ως τώρα. Καλή και με την μπάλα στα πόδια αλλά και χωρίς. Πιέζει ψηλά, ενώ βγάζει από τώρα αυτοματισμούς.
Στην πρεμιέρα κυριάρχησε της Σαμπλί κάνοντας τα πράγματα να μοιάζουν απλά (3-0). Ακολούθως υποδέχτηκε τη Βαλενσιέν. «Βολεύτηκε» από την ατολμία των φιλοξενούμενων πολιορκώντας την αντίπαλη εστία από το πρώτο λεπτό. Αφού προηγήθηκε οι αντίπαλοι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί και εκεί έδειξε να αποσυντονίζεται, κράτησε όμως τη νίκη (1-0).
Τιμωρημένος ο επιθετικός Κοφί (1/0). Τραυματίας ο βασικός στόπερ Ν’Ντιαγέ (2/0). Παραμένουν εκτός οι Ντιαμπί Φαντιγκά (επιθετικός), Γκακπά (μέσος), επιστρέφουν οι Μπαμπά (στόπερ), Γκιλαβογκί (επιθετικός).
19.04.25|19:42
19.04.25|10:30